Inspark på g


Andra veckan i skolan har nu börjat.. på onsdag ska vi ha inspark för 1:orna, jäklar vad tiden går. Känns som de inte var så längesen som vi sparkades in.. minns de som igår.. å jag hade iallafall jätteroligt den kvällen :) Å jag hoppas att de nya 1:orna kommer att ha lika kul.


Goskitar! :) ♥


Längtar till Cypern...

 
 

Skolan börjar igen..



Snart slut på sommaren å skolan börjar igen. Mitt sista år å sedan om allt går som jag har tänkt så är man färdigutbildad fritidsledare :)
Just nu går jag å väntar på mina pengar.. vill köpa ett par nya skor å fixa frillan. Mitt hår håller ju på slits sönder, känns som de var evigheter sedan jag klippte de. Å kläder har man väl inte köpt på hur länge sen som helst heller så nu längtar jag verkligen efter min inkomst så man kan ha råd me såna saker åxå!
Förutom att de har regnat hela sommaren i stort sett så har de varit en bra sommar.
Senast fick jag äntligen se Ulf LUndell livs levande på scnen :D
De ni! ;)
Han var riktigt bra live.
Dagen efter kollade vi lite på Tomas Ledin på håll å senare på kvällen blev de Hardcore Superstar å dom var åxå bra live.
Men nu så börjar pluggandet igen.. ska börja fundera lite närmare på vad mitt specialarbete ska handla om. 10000 sidor att läsa å sedan skriva ett arbete om de. Fin fint de! :)

RSS 2.0