Bilder från Kristinehamn

Det här är en av dom mysigaste ställena i kristinehamn att gå genom tycker jag. När man går från skolan å hemåt :)
Varit sugen länge på att ta en bild men varje gång jag har kommit på det så har jag inte haft mobilen med mig, men nu så passade jag på att ta ett kort när det åxå var fint väder.


 

 

Appropå skolan så är det ju nu bara 4 dagar kvar!! Det början nästan pirra i magen av lycka när man tänker på de. Fast även lite tråkigt åxå men det ska bli väldigt väldigt skönt att vara klar med utbildningen och vara färdigbakad Fritidsledare :) Förhoppningsvis, om man inte har missat en liten uppgift som ligger å skrotar... :) Har en viss ångest & tvångstanke om att jag klantar mig i de sista så jag kommer inte att vara lugn innan de är över.

Men hur som helst så kommer det bli en riktigt nice fest på kvällen, å de här slår studenten med hästlängder. Äntligen nåt man kan känna sig stolt över på riktigt!


Sol & värme

Idag har jag tillbringat dagen ute på balkongen, helt underbart å varmt har det varit. Försöker att få lite färg men det är ju inte så lätt i början av sommaren när huden är vit å man ser ut som en alvedon :)





Dagens innehållslösa stunder

Det började bra i morse med soligt väder å jag tänkte gå ut å sätta mig på altanen. Men sen kom regnet. Kallt är det åxå, både inne och ute. När ska sommarvärmen komma??





Annars har jag käkat hemmagjord kycklingburgare idag, gott!




Nu finns det inte så mycket att göra. Blir lite guitar hero och photoshop nu.


Schindlers list

Kollat på film större delen av skoldagen idag. På Schindlers list. Uscha fy fan vad förbannad jag blir att det där har hänt, varför å hur kan man göra så mot andra människor? Jag kan inte förstå de, hur mycket jag än skulle hata någon så vet jag inte om jag skulle vilja utsätta dom för något liknande.. Man är väl inte bättre om man skulle behandla någon annan som skit.
Man kan ju inte ha alla popcorn i påsen direkt för att klara av att leda tortyr av människor. Sjukt är vad de är, riktigt jävla sjukt :(
Man kan ju iallafall vara glad över dom som överlevde och dom han räddade som slapp bli utsatta för det allra värsta, men att mista sin familj och själv bli kvar.. vad är det för ett lyckligt liv. Vad hade man valt själv.. fast nu hade dom ju inget val..
Nej uscha.. riktigt sjukt..

Utfyllnad & Hillbillies

Snart en vecka kvar i skolan, trökigt väder tyvärr så man blir ju inte sådär jättesugen på att vara ute. Det är inte så varmt som det var förra veckan. Den här förmiddagen i skolan var väl sådär halvrolig å kändes kanske inte jättenödvändig. Men alla ämnen har väl avslutats nu så dom försöker väl bara fylla ut sista dagarna med någonting antar jag. Det känns så iallafall, men jag kan ju ha fel.
T.ex idag när vi gjorde samma uppgift som vi har gjort i början av 2:an för att se om vi hade förändras någonting, förhopnningsvis utvecklats. Det var väl lite kul å se men vet inte om de var värt att kliva upp klockan 7 på morgonen för. Sen kollade vi på senaste avsnittet av Köping Hillbillies ( med Stefan våran egen lilla tv-stjärna :) ) eftersom klassen missade det då dom var i Polen. Det var väl höjdpunkten idag, grymt bra serie.



OBS smygreklam.. ;)



Torsdagar 21.30 på svt2. Och har ni missat avsnitten som har varit, kolla för fasen in på svtplay.se då å se dom!!

Eurovision Delfinal 1

Då har man kollat på första delfinalen, även i år blir de en final med rätt så roliga låtar.
Nu vet man iallafall att av de som är med i finalen är greker som skriker "Opa!" (tyckte faktiskt den var lite nice, fart på den var de), en saxofon-juckare, Robert Wells som var me på ett hörn & annat tok. Synd att inte Finland kom me bara, vet inte om jag gillar den typen av musik men låten var ju rätt svängig måste man ju säga :) Hade gärna bytt ut saxofon-juckaren mot Finland om jag fick välja.

Zombieliknande människa..

Så jäklarns trött.. fick inte sova mycket i natt för två skitkatter.. eller kanske bara en av dom som inte ville sova utan tyckte att det var en bättre idé att busa hela natten. Å helst då få me sig en av de andra katterna åxå, som blev arg å fräste.. Så de var ett jäkla liv å sen gick de ju inte att somna om när man var tillräckligt övertrött. Inte nu heller fast det känns som att hjärnan ska stängas av.
Får väl testa att sova senare under dagen.

Nytt utseende..

..på gång..
Orkar inte ha lika allt för länge.. måste ändra saker hela tiden :)
*Jobbar för fullt i photoshop*

Lovely day!!

Har fördrivit några timmar ute i solen idag, det känns i huden att solen har tagit men de syns INTE! Tar väl ett tag att göra den här zombie-huden brun igen... Men det har varit riktigt skönt. Fattades bara den där iskalla ölen så hade det varit fullbordat.. men den kommer... ;)



Lämnar snart folkhögskolan

Lite smått rastlös nu, vad ska man hitta på när det regnar.. tränade i morse så jag har ingen större lust att köra ett pass till just för att få bort energin.
Längtar till examen, bara två veckor kvar dit nu. Sen är det sommar på riktigt å de blir en massa bad å solande å slapp tid :)
Sen flyttar man till Norge, jag är lite fortfarande i funderingsstadiet även om jag känner att det är en chans man måste ta. Men jag behöver lite tid att förbereda mig mentalt ändå känner jag :) J verkar däremot mer säker på saken.. men jag blir nog de åxå med tiden. Å antagligen efter vi har varit där å checkat stan lite. Tänker ju iallafall knappast bo kvar i den här hölan... :D

Sommar :)

Idag var det ju underbart ute, kan inte fatta än att sommarn är här! haha
Idag städade vi altanen å fixade utemöblerna så det går att sitta där ute. Käkade utomhus för första gången i år, hade tänkt sitta ute å plugga men vi hann ju bara äta klart nästan så började de åska så de gjorde ont i skallen på en.. sen började de regna.

Men det var underbart så länge de var sol :)






Kommit igång med träningen igen

Tjohoo! Jag har ju kommit igång med träningen igen, har redan börjat få de där träningssuget som gör att man bara längtar till nästa gång man ska träna. Å me den här härliga värmen å vädret så behöver man inte hålla på tjata på sig själv att gå ut å gå. Nu VILL man ju vara ute!

Min kategori "min viktnedgång" är nog åxå ett minne blott.. den har jag bytt ut mot "min träning" istället :) Nu känns det inte så viktigt längre med hur mycket jag väger, nu är det bara att köra på med träningen.. så ska man väl se om man inte kan se ut som en gladiator om ett tag.. Nej, nu överdrev jag en hel del på riktigt :) Vill nog inte se så pumpad ut heller om jag ska vara ärlig. Men allt slappt ska bli hårt å muskulöst, det är ett nytt mål! :D

Träningspass


Vilken chock :)

Vadå känna sig dum eller...
Är ju van nu att ta på sig jacka å någon scarf för att inte förfrysa halsen å så kommer man ut i full mundering å möts av en vägg av värme! När man sen kom till stan så hade ungefär 50% av personerna shorts å i stort sett alla hade t-shirt.. Där kom man själv me jacka å en lång scarf lindad flera varv runt halsen..
Maskrosorna växte överallt å gräsmattorna riktigt gröna. När hände de här liksom? Känns som att man har varit inburad ett tag å nu blivit utsläppt igen. I å för sig var jag ju ute å gick igår å de var varmt men inte att man kunde ha shorts. Men klagar är det sista jag gör, blev bara väldigt förvånad..

Sommarvärme

Idag har det vartit en underbar dag, varmt å skönt å det bästa av allt att det har varit soligt. Tyvärr så blev det inte så att jag uttnyttjade de så mycke, var ute en stund idag å kände av att värmen börjar komma på riktigt nu. Det är fortfarande 18 grader ute vid den här tiden så jag gissar på att det kommer att bli en jäkligt varm sommar i år.

Nu blir det lite skapande i photoshop innan jag kryper ner i sängen för i kväll.

dunken.se

Vilket grymt linne jag råkade snubbla över när jag satt å fördrev tiden på Facebook. (som vanligt..) Det här vill jag ha, har inte råd just nu men när jag får råd så...
Mera såna här kläder vill jag se! Alla tjejer gillar inte pastellfärgade kläder å rosetter ;D
Sånt här gillar jag!


www.dunken.se

Körde på lite hårt..

Å herre min skapare.... tog ett träningspass på min crosstrainer alldeles nyss å var tvungen att sluta efter tio minuter för jag höll på svimma å mådde illa.. Var ett bra tag sen jag tränade så jag var visst inte tillräckligt i form för att köra på som jag brukar.. :S
Får ta nya lugnare tag imorgon. Haha de där var inte trevligt, trodde jag skulle dö ett tag.. Pulsen hoppade väl en halvmeter utanför halsen kändes de som.
Vekling jag har blivit :)

Har sytt en slips

Har testat för första gången att sy en slips. Rätt nöjd förutom att jag hade behövt ett strykjärn så jag hade kunnat pressa den. Löste de med att lägga den under ett antal böcker :) Så de blev okej iallafall. Men den är sydd av en annan slips å jag antar att det hade varit mycket lättare att sy från ett mönster. Men jag löste de ju rätt så bra iallafall.



Soffpotatisen



Större delen av klassen är nu i Polen, själv är man hemma å ska fixa klart allt skolarbete. Måste sätta igång med träningen igen, slapp som man har blivit. Å det ska jag göra idag. Väntar bara att mitt paket från Ellos ska komma, men de verkar de inte göra idag.. En linnekjol å bikiniunderdel.. Blir intressant å se om man kan ha de grejerna så att de sitter som de ska. De är fasen inte lätt att köpa kläder just nu, för nu vet jag inte vilken storlek jag har. Plus att alla märken verkar gå efter olika mått.. Man är ju allt mellan strl 38/40-44..

Ingen studieresa

Jag tror att det kommer att gå mer pengar än man tror även om det är jättebilligt i Polen.. men jag känner mig själv.. Åh.. 6kr för en öl.. då köper man väl ändå alldeles för många å även om maten är billig så ska man äta flera ggr om dagen å de blir i längden iallafall en massa pengar. Vill inte sitta å käka nudlar när resten av klassen har köpt kebab eller vad de nu kan vara.. känns inte som en rolig resa då. Eller att man stannar kvar på rummet när de flesta går ut å dricker någon öl.. Visst man missar alla studiebesök som hade varit kul att gå på, men samtidigt så går det att åka dit senare när man känner att man har mera pengar.
Vi prioriterade nu, å vi prioriterade att vara hemma å snåla på de pengar vi har.
Å sen har vi nyss varit iväg en vecka från våra lurviga goskitar åxå, å dom mår inte så bra av att bli lämnade allt för ofta. Man lämnar ju inte sina barn bara så där :)

Jag överlevde grillningen..

Då var den sista stora delen avklarad, ja.. iallafall till stor del. Blev två kommentarer på arbetet som jag ska ändra på. Så jag överlevde grillningen! :) Fick bra kritik på hela arbetet så det kändes skönt.. Lite känsligt blir det ju när man har lagt ner sin själ i ett arbete i 6 veckor å sen ska man få det bedömt när halva klassen kollar på.. men det gick ju bra så nu är jag lite lättad att det är över ändå.

Det som är kvar nu är att räkna i hop pengar å fundera över om det blir en Polen-resa med klassen eller inte. Sen blickar man mot avslutningen :D



Atari - en gammal goding!

Tillbaka igen från härliga Hudik. Å de har verkligen varit en kanonvecka, rätt okej väder å en massa roliga aktiviteter :) Fick se en skymt av Aschberg å Fylking vid lunchtid när vi var inne på en kina/thairestaurang. Dom passade på att käka lunch innan dom skulle vidare söderut.

Har fått med oss vårat gamla tv-spel som hela familjen satt å spelade när man var liten :D Hur kul som helst! Det var nästan lika roligt nu åxå, iallafall väcktes en massa minnen upp bara av att man tog i handkontrollerna :D
Kanske tv-spelskväll med folköl till helgen, det är kul :)



CIRCUS ATARI                                                 PAC MAN


På tåget..

Testar nu det mobila bredbandet på tåget, har fyllt på med en dag för att ha nåt att göra hela resan som är på 7 timmar :/ Trodde det skulle vara svårt med mottagningen men de funkar ju bra :D

Klänningen ligger i en kasse bredvid, grön å fin :) Skitnöjd för den är jättefin.
Har haft en skitbra vecka i Hudik men nu längtar jag hem, mest till katterna så man kan pussa lite på dom. Å krama Tudor i soffan när man kollar på tv, vad slår sånt... :)

Sen blir det kort från veckan som har gått.

Terapi för själen

Städning är fasen som terapi för själen! Man känner efter ett tag när lägenheten börjar bli mera luftig att man mår bättre å blir mer avslappnad inuti. Skumt egentligen.. Är hemmet sammankopplat med ens jag..? Stökigt hem = stökig själ.. inte vet jag, kanske bara är jag som känner så. Just nu känner jag mig väldigt ren å fin iallafall ;)

 
 


Lite tidsfördriv



Den här knåpade jag ihop på en liten stund, kanske märks :) Inte så speciellt genomtänkt bara lite roligt tidsfördriv.


Photoshoppat lite.. :)


Min fina & min mindre fina sida av mig själv :p


Min våg har gått sönder

Nu har min våg gått sönder åxå! För jag tror inte att jag har gått upp 5kg på en dag... :D Kanske har slitit ut den redan.. hahaha
Jäkla skit då, man vill ju hålla koll på vikten så den inte far iväg uppåt igen. Men jag får väl köpa en ny å lägga lite mer pengar på den nästa gång. Det är tydligen värt de.

MIN VIKTNEDGÅNG

Vikt: 71kg :D Yeeees yes yes :D

Nu är jag glad, men det kanske märks ;) Äntligen börjar det närma sig under 70kg´s sträcket. 3kg kvar nu till min målvikt, bara TRE killo! Det är ju helt sjukt, för ett tag sen hade jag 7kg till min målvikt. Underbart var ordet! :)

RSS 2.0