Tyg till min klänning

De här blev ju en riktigt bra dag trots att det började me att de var molningt å dimma å jättetråkigt väder. Men vi åkte mot solen, för de blev bara mer å mer klart ju närmare Karlstad vi åkte :) Å när vi kom tillbaka hem hade vi tydligen tagit med oss solen hem åxå :D Så nu är de fint väder här me. Nyss ätit å känner mig bara nöjd.

Hittade ett jättefint tyg till min klänning! Jag är så jäkla nöjd nu, precis den färgen jag har tänkt. Måndag nästa vecka åker vi upp till Hudik för att den ska sys :) Kommer vara så nöjd när jag åker tillbaka hem med klänningen färdigsydd.


MIN VIKTNEDGÅNG

Vikt: 72kg :)

Nu är det bara 4kg kvar till min målvikt, fy fan vad de har gått bra då :D Å rätt lagom fart åxå så man inte går upp allt igen eller i värsta fall det dubbla. Inte konstigt att jag börjar kunna ha byxor som jag aldrig kunnat ha. Fast jag ser de inte riktigt själv då.. men jag märker ju iallafall på kläder.

Bort me svintot!

Sån här spontanklippning har jag aldrig gjort.. bestämde mig igår för att klippa mig rätt kort å så gick jag iväg i morse å bara gjorde de.. Fan att jag gjorde de.. :) Men ååhhhh va skönt det känns då! Allt jäkla trollhår är borta å nu är de en snygg frisyr istället :D
And i love it!!! :D
 


Höll på göra en liten tavla :)

Har ägnat den här kvällen åt körslaget, det var det bästa alternativet den här kvällen. Kom på vid fem idag att jag blev sugen på öl å hade viljat köpa hem några å kanske ta nån ute på ballkongen medans det var varmt. Men sen kom jag på att det är lördag så det var lite för sent påtänkt med det klockan fem på kvällen.. Å sen kom jag på att jag har ju för fasen sträng diet den här veckan.. lätt att glömma :) Så de var ju tur att de var lördag andå så jag inte kom iväg för att köpa några öl.


Skogspromenad

 
Nu har vi varit på en liten skogstur, älskar att vara i skogen. Det känns så fridfullt å man mår bra :) Anledningen var att jag skulle plocka lite pinnar till min gerbil, så hon slipper äta upp hela buren..

 
J passade på att få ur sig lite energi i skogen..

   
Själv är jag för stel å ospänstig för att kunna göra såna fräsiga bilder, men jag är jävligt bra att vara ful :D

MIN VIKTNEDGÅNG

Fan va naaaaajs! Jag kan ha ett par byxor som jag aldrig har kunnat haft :D Då kan man ju undra varför jag lät dom vara kvar i garderoben.. jo för att jag är så jävla envis å visste att denna dag skulle komma då jag äntligen kunde ha dom på mig! Gråa lite baggy trekvartsbyxor, som jag varje sommar har tänkt att jag ska kunna ha men jag har aldrig lyckats gå ner så mycket i vikt så det har lyckats. Men idag så har det äntligen hänt! Fan va jag är bra... tjooohoooo :D

MIN VIKTNEDGÅNG

Jaha.. då sitter man framför tv:n med en chokladdrink och hasselnötter medans J har en chipspåse bredvid sig... Men va fan, jag kämpar på! :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Jävligt intressant att man är tillbaka på skumbanan igen :) (Min uppfattning av vad nutrilett choklad smakar) Men de känns helt okej, jag har sagt till mig själv att jag kan få äta riktigt när jag kommer upp till Hudik, kanske till å me en pizza om jag sköter den här veckan helt exemplariskt med nutrilett, nötter å frukt...å de verkar som att jag tyckte de var en bra idé... hahaha För det känns bra :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Min egentliga stora anledning till att gå ner i vikt, eller ja de är väl att må bra och slippa slita å dra i kläderna som att man av nån anledning då skulle bli mindre å kläderna större.. :) Men iallafall så vill jag ju nå de målet för att jag ska få en klänning sydd så jag vill helst vara så liten som möjligt innan hon tar mina mått å sätter igång å syr. Så nu har jag bestämt mig för att köra en slutspurt för jag har haft lite svårt att få det att gå åt rätt håll nu på slutet. Så nu jävvlarns kör vi på! Å de sista kilona ska ryka å helst aldrig mer komma tillbaka! 


Nutrilett 25 påsar, 5 påsar kvar från Allévo, bananer & nötter.
Nötter är bra när jag blir sugen på att äta på något, helst på kvällarna :) Å så finns det vindruvor i kylen åxå. Så nu har jag det mesta som ska hjälpa mig att fixa det här.
Mot målvikten!! :D


Green Day i många bemärkelser..

Har nyss kommit hem från sjukhuset, försöker få ordning på mig själv. Å de går väl så där..
Har just knäppt på datorn å lyssnar på Green Day å funderar på vad man ska hitta på nu. Det är även lite grönt ute för gräsmattorna börjar bli gröna :D Det är väldigt vad fort saker börjar växa här nere bara snön försvinner, i norr kan man inte börja sätta ut blommor förrän slutet på maj ungefär.. Å här är de redan blommor i rabatten :D Det gillar vi!
Nu lite lugn å ro å hitta på nåt kul. Sen ska vi nog till Arvika ikväll, om min mage vill må lite bättre.. Jäfla sjukdom.

Öl, rock & ny jacka..


Gårdagskvällens aktiviteter... Öl å Rock Band :D Så kan det gå när man inte hittar sällkap till krogen, eller någon öppen krog för den delen... Hmm.. flytta till större stad kanske :)
 

Min gudomligt snygga jacka :D I just lööööv it å den är superskön :)
 


1 kilo varannan dag....

..är det möjligt?
Nä...... det kan de väl knappast vara. Fast jag har några extra dagar på mig mer än det. Nej nu ska jag träna istället för att sitta här å bara drömma :)
Damn... :p


Tv-spel!! :D

Rayman är ju världens gulligaste tv-spel! Hade de när jag var yngre men av någon anledning försvann spelet bara en dag å sen köpte jag aldrig något nytt. Berättade det för J å såklart så fixade han det åt mig till jag fyllde år <3 Så att jag kan avsluta där jag började för ett antal år sedan när jag började spela Rayman :D
Tack älskling, du är BÄST


Nice dag

Druckit några öl okväll, de var ett tag sen kan jag säga.. Siktar mot onsdagen då de blir mer bira :D

Min födelsedag idag :)


Hipp hipp hurra för mig själv idag! Fast vad är de egentligen att fira att man blir ännu ett år äldre, man blir en högre siffra..
Fast de är ju bara siffror, å vad man gör me dom är väl upp till en själv. 27år å får fortfarande visa leg på krogen å när jag köper folköl nån gång ibland, så ser man fortfarande ut som 17 så spelar de väl egentligen ingen roll! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen å göra mig riktigt jävla snygg för sen ska jag å J på stan, vet inte vad vi ska göra där men jag gissar på mat eller fika :D Trevligt trevligt ♥


Träning ska ju även vara kul!

Skulle ha hoppat upp på min crosstrainer idag efter promenaden men det blev inte riktigt av.. dock har jag kört trummor på Rock Band så man blev helt schwettig på rompa! :) Så nån form av extra träning kan man väl säga att det blev iallafall. För de är fan ingen dans på rosor de! Vissa låtar är ju riktigt jobbiga =S


En solig promenad..

I morse när jag vaknade kändes de som att de skulle vara ett riktigt bra väder ute, vickade på persiennen å de var helblå himmel utanför :) Tänkte att jag skulle dra me mig min lille hälft på en morgonpromenad, han brukar vara lite krånglig att få me på saker så tidigt på morgonen så jag var beredd på att jag skulle få motstånd. Men de svar jag fick var: "-Okej"
Hmm.. de var jag fan inte beredd på, kanske börjar få lite vårkänslor han åxå :)

Sen köpte vi nybakat bröd till frukost på vägen hem.

    
 

Hemmagjorda chokladbollar <3

Jag har absolut blivit beroende av chokladbollar! :) Blir sugen på de hela tiden ta mej fan :D Men de är ju bra gott åxå, å jag inbillar mig att det inte är så jätteonyttigt.. (??) Kanske stör min träning lite men va fan.. de är ju havregryn å grejer.. dock är de ju socker, margarin.. hm... Äsch, jag får träna lite extra!


Examensarbete, intervjuer & väldigt mycket fri tid :D

Ännu en intervju avklarad i min undersökning :) Det var riktigt trevligt, börjar gillar att gå å intervjua folk.. Jag som absolut inte skulle göra intervjuer utan enkäter! Men så passade det bäst så jag var tvungen iallafall, men sånt är bara bra för mig :) Så blir jag tvungen att ta mig genom det iallafall, å de visade ju sig att det går kanonbra å är roligt å trevligt till å me. 1 poäng till Vickan mot Herr Ångest :D

Så vad ska man göra mer idag då?
Koka lite kaffe kanske och sätta sig å mysa lite bara ett tag. Känns som jag har så mycket tid kvar och ligger till rätt bra på examensarbetet så jag kan fortsätta att ta det lugnt, eftersom jag skriver lite då å då. Slipper man skriva allt sista veckan i tokpanik :) Det brukar i å för sig vara min taktik, men jag har försökt lagt det bakom mig. Inget stressande den här gången, icke bra för själen ;D

Jag vet nåt som däremot skulle vara riktigt bra för själen! En riktigt nice utlandssresa för bara jag å J ♥
Det längtar jag rejält till! Pengarna ligger å väntar sparade, bara att ta å sluta skolan först då!


Examensarbetet..

..rullar på :)
Nu har jag fixat min första intervju, å de var min första intervju någonsin så de var ju lite spännande hur de skulle gå. Kanonbra å de var ju rätt kul. Kanske inte var så snabb me följdfrågor men man lär väl sig, har ju några intervjuer till att göra. Examensarbetet börjar ta sin form mer å mer. I den här farten så kan de inte ta så lång tid, bara resten av intervjuerna blir gjorda åxå.

Mamma är på Gran Canaria nu, kom ner idag. Jäkligt nice men jag klagar inte direkt över vädret här hemma heller. 13 grader idag trots att de inte ens var sol, efter den här vintern så räcker den temperaturen gott å väl för att man ska tycka att de är underbart :)

Photoshop

Nu har jag kommit över ett photoshop igen så nu kommer jag väl inte kunna slita mig från de när jag behöver göra vettigare saker, som t.ex examensarbetet :)
Så nu kommer det väldigt snart ett nytt utseende på bloggen åxå. Så jäkla kul å pilla me de här så de är sjukt! :D
Me like ;)


Några fler bilder..



Det kanske är sant att jag håller på försvinner :) Det enda felet nu är väl att man skulle behöva sola lite..
 

MIN VIKTNEDGÅNG

I´m the BEST! ;D

Nu kan jag ha byxorna jag beställde för ca 1 1/2 år sedan som jag inte kunde ha då. Men jag orkade aldrig skicka tillbaka dom, eller jag ville helst inte göra de. Tack för att man är envis! :D Alltså det går verkligen av sig själv nu. Underbart att J är orolig för att jag ska försvinna, å inte att det är åt andra hållet :) Min kropp har nu fattat att den ska gå NER i vikt å inte upp! Underbar sommar kommer de bli, när man slipper gömma magen i massa kläder fast man håller på svettas ihjäl :S Nu kan man strippa på med gott samvete! :D

 

 

MIN VIKTNEDGÅNG

Just nu har man flyt! :)
Kul att jag käkade påskmiddag till lunch igår så jag var mätt i flera timmar efteråt, å sen åt en 3/4 av en pizza på kvällen. Å sen resterna av pizzan idag å har iallafall gått ner ytterligare ett kilo :) Vägde iallafall 73kg med kläder så det borde väl vara 72kg nu då.. om inte min kropp känner för att göra nåt oväntat till imorgon, man vet aldrig..
Känner mig jäkligt nöjd nu iallafall att det går så lätt igen. *Peppar peppar ta i trä* :)




---------------------------------------------------------------------

♥ Joakim du är den bästa ♥


RSS 2.0