MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 14

Vikt: 75,3 (eller nåt sånt..) :D
Har alltså inte gått upp nåt efter gårdagens potatisgratäng å fläskfilé, däremot gått ner! :)
Det måste ha varit storleken på portionen som gjorde de.
Fan va nöjd jag är nu :) Både åt god middag å drack 1 1/2 öl men har ändå gått ner mer i vikt!
Å nu fortsätter kosten med pulverdrinkar ett tag till.
Har nu även beställt chokladbars i två olika smaker för att få lite variation, sen så ska man väl ha nått sin vikt som jag inte har haft på flera år!
Grymt skönt känns de! :D

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 13


Frukost:
Pulverdrink

Lunch: Pulverdrink

Kommentarer: Bara två drinkar idag.. å anledningen till detta är att ikväll ska jag unna mig riktig mat för första gången på 13 dagar. Ikväll blir det potatisgratäng och fläskfilé, och en öl till det. Kommer väl att bli full på den efter dom här veckorna.. haha
Men det lär inte bli någon stor portion, utan de blir väl 1dl potatisgratäng å kanske 2 bitar kött eller nåt sånt...

Vikten just nu är 76kg, fy fan va jag är bra! är känslan i kroppen just nu :D
Sedan jag köpte våg har jag nu gått ner 4kg, å den totala tiden sen 13 dagar tillbaka är det nog ca 7-8kg ? Tror jag.

Lite orolig över vad som kommer att stå på vågen imorgon efter den här kvällen.. :/ Men va fan jag hinner väl gå ner de åxå ganska snart..
Men har jag gått upp lär man nog ha lite ångest iallafall, men jag kör en liten chansning att min kropp inte uppfattar att de var lite onyttig mat, utan en pulverdrink :D haha... eller hur..
Äsch då.. ska ha en jättemysig kväll me Jocke så då får de väl bli så att jag går upp nåt kilo, de är första helgen på ett tag som vi har hela helgen tillsammans.
Nu ska de bli mys! :D

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 11

Frukost: Pulverdrink

Lunch: Pulverdrink

Mellanmål: Pulverdrink

Middag: Pulverdrink

Kvällsmat: Har inte kommit på vad än..

Kommentarer: Vilken skum kropp man har.. Igår hade jag gått upp ett halvt kilo, men idag så hade jag gått ner mera än i förrgår.. Vet inte hur de går till men de tackar man för iallafall :)
Vikten just nu står på 77kg med kläder.. så den är väl på 76,5 eller 76.
Det går framåt :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 10

Frukost: Pulverdrink

Lunch: Pulverdrink

Middag: Nudlar

Kvällsmat: Pulverdrink

Kommentarer: Inte så mycke.. :) Förutom att jag börjar bli lite sugen på vanlig mat..

MIN VIKTNEDGÅNG - Höll på att göra nåt dumt...

Det är "farligt" att inte dricka pulverdrinkarna regelbundet.. Satt nu å började känna att jag blev lite hungrig, å direkt så kom en lockande tanke upp: -Skulle ju kunna göra en smörgås.. bara en så jag får äta på någonting....
ICKE!
Därför var jag tvungen att skriva de här, för nu kan jag ju inte göra de.. å nu ska jag istället gå å göra iordning en pulverdrink så att inte hungern blir ännu större för då kanske de är risk att man verkligen gör ett stort misstag.
Men de lär vara något mirakelmedel i de där pulvret, för så länge jag dricker dom regelbundet så är de inga som helst problem.. men nu när man fastande här... Datorer är åxå för övrigt väldigt farligt.. uppenbarligen! :D

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 9

Vikt: 77.5kg

Härligt me våg! Nu har motivationen blivit ännu större, de händer ju grejer! :)
"Bara" 9.5kg kvar då.. nej så får man inte tänka.. :) Då kanske de börjar kännas tungt. Ett kilo i taget.
Ser även att jag börja få tillbaka mitt ansikte igen me en massa olika uttryck :)
Det är inte längre "bara ett ansikte"...
Ska inte döma ut den här metoden mer, de är ju kanonbra ju!
Ett superbra sätt att starta på för att sedan orka ta tag i träningen när man har blivit lite mindre.. de är jäkligt motigt att gå å träna när man tänker på att man ska träna bort 10kg eller vad de nu kan vara..
Så super cred till morsan som har motivation till att börja träna direkt!
Det orkade ju som synes inte jag då.. inte den här gången iallafall :)

Å så här blev de...



Berlocken med "Laugh" just för att komma ihåg att vara glad å skratta mycket :) *nöjd* :D


MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 8

Frukost:
Pulverdrink

Lunch:
Pulverdrink

Mellanmål:
Pulverdrink

Middag:
Nudlar ( Och två köttbullar faktiskt^^ Vet inte om de kan räknas till att "fuska".. min sambo tvingade mig att ta dom haha.. Tror att han är rädd att jag ska svälta ihjäl :D )

Kommentarer: Nu så har jag köpt en våg :) De var inte de resultatet jag ville se när jag ställde mig på den. Jag vägde ungefär lika mycke som när jag vägde mig för flera månader sen.. men jag antar att den vågen visade för lite för jag ser ju å märker på kläderna att jag har minskat rätt mycke i storlek redan. Så jag har alltså vägt mer än jag har trott. Men kanske lika bra att jag har gått å trott att jag vägde mindre än jag gjorde, annars har jag väl gått å grävt ner mig nånstans... haha
Iallafall så stod nu vågen på 79kg.. så jag har en del att jobba på!
Mitt delmål är 75kg, å mitt mål just nu är 68kg. Tror att det kan vara lagom till att börja med, är ju ändå 172cm lång å jag vill ju inte se ut som en flaggstång heller :D
Så nu är de bara att köra på!

Har även köpt lite pärlor för att göra ett hänge som jag ska ha på ett halsband. Kan behöva göra något för mig själv för att göra mig glad å inte tappa tron på mig själv.
Men jag är på god väg både fysiskt å psykiskt, å har redan börjat fått en hel del mer energi än vad jag har haft på länge.
Så nu är de positiva tankar som gäller!


MIN VIKTNEDGÅNG

Glömde att skriva nåt igår.. men de var väl inte så mycke annorlunda från dagen innan. Inga problem som vanligt :)

DAG 7

Det är alltså en vecka idag med min nya diet å de fungerar över förväntingar, iallafall motivationen.. Vad som har hänt me vikten vet jag inte än. Men jag ska försöka få tag i en våg idag eller senast imorgon. För nu är jag jättesugen på att se om det har hänt nåt!!

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 5


Frukost:
Ett ägg

Lunch: Pulverdrink

Mellanmål: Pulverdrink

Middag: Nudlar & två knäckebrödmackor med ägg

Kvällsmat: Pulverdrink

Kommentarer: Går fortfarande hur bra som helst, de enda som är jobbigt just nu är att jag inte har en aning om det har hänt nåt me vikten.. Kanske blir chockad när jag ställer mig på vågen, eller så blir jag besviken..
Kanske får fixa en våg imorgon annars så kommer jag bli galen av att inte veta! :)

Drömmar om utlandet...

Börjar bli så jäkla sugen på att resa iväg igen nu! De tar inte lång tid innan man vill iväg igen från de här tråkiga landet..
Just nu är både jag å Jocke lite sugen på Bulgarien.
Och jag har hittat ett halv B:igt hotell som ändå såg rätt mysigt ut å låg rätt så bra, till ett skitbilligt pris!
2 veckor för ca 4500-5000kr var, fan va vi ska spara pengar nu! Vi har försökt ett tag me de men av någon anledning går dom alltid till en massa annat. Vi är inga superekonomer vi direkt..
Men nu ska de bli ändring!
Det hade ju varit hur mysigt som helst att åka iväg bara vi två i två hela veckor..
Det kan nog vi behöva.


Nutrilett å Allévo


Yes de var gott!! :D
Teastade som mellanmål Nutrilett Choklad å sen till middag blev det Alévo Hallon/Banan å båda är faktiskt goda, vilken lättnad! :)
Vet dock inte vart banansmaken var.. kanske att man kände av den väldigt lite men den smakar mer hallon, väldigt god. Lite som smält glass på nåt sätt :)
Så de här kommer väl inte att bli nån konst.. kanske lite tråkigt att inte få tugga men då kan de väl inte vara så farligt om man käkar nån knäckebröd-macka antar jag.. kan ju knappast förstöra viktnedgången av de.
Det konstiga är ju att man blir mätt av en sån där drink åxå.. 2-3 dl.. hm... hur går de till egentligen..

 

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 4

Nu har dom kommit! Min "mat" är här :D













Hoppas bara på att de är någorlunda ätbart nu då.. eller rättare sagt drickbart.



Frukost/Lunch: Nudlar

Mellanmål: Pulverdrink

Middag: Pulverdrink

(Och kanske en drink senare på kvällen åxå, måste äta 5 stycken varje dag egentligen)


Kommentarer: Idag blev de inte mycket till frukost, hade en kort skoldag idag å slutade 12.00 så då blev de att man gick hem istället å tog ett nudelpaket. Upptäckte att drinkarna hade kommit så sen gick jag direkt för att hämta dom. Nu känns de bra att man kan starta på riktigt, har blivit väldigt konstigt att hitta alternativ på skolan. Men nu så tar jag me mig pulvret å kan köra drinkarna på lunchen.

På måndag ska jag försöka få tag på en våg åxå, då har jag ätit väldigt strikt i 3 dagar å sen kört pulverdrinkar i 3 dagar så jag är lite nyfiken på om de har hänt någonting alls. De borde ju ha gjort de men de känns inte så än.. Men man kanske inte märker av så mycke på nåt kilo.
Men nu blir de hårdkörning i 10 dagar!
Jihooo va jag är motiverad till detta :D


MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 3

Frukost/Lunch: Yoghurt och en banan

Middag: Kyckling, majs & thaisås.

"Kvällsmat": Proteindrink

Kommentarer: Väntar fortfarande på mina pulverdrinkar som ska komma me posten. Har lite svårt att få för mig att göra en proteindrink för den smakar verkligen SKITÄCKLIGT! Har lyckats få i mig hela en enda gång så de är verkligen inte lätt. Har till å me försökt att lägga i frysta bär för att ta bort den hemska bismaken, å jag tyckte att jag hade lyckats först. Men efter att ha smakat på den lite till så var de nog mera ett önsketänkande än en verklighet tyvärr..
Ska försöka att tvinga i mig en ikväll för att få i mig viktiga ämnen som jag behöver.

Men hittills är jag motiverad å suget efter "något att knapra på" har försvunnit. Trodde att de skulle bli svårt att inte få äta pasta å bröd men de har jag inte heller brytt mig så mycket i. Nu jäklar ska jag nå mitt mål! Å kommer inte mina andra drinkar imorgon så blir jag så illa tvungen till attt tvinga i mig den där andra skiten.. för annars kommer jag väl att svimma av näringsbrist.

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 2

Idag har de blivit lite dåligt me mat, vilket jag kände lite mot kvällen då tröttheten började komma å hjärnan arbetade på nästan intill noll procent.. :S
Men stress hem från skolan, å sen stress vidare gjorde att man bara slängde i sig en makrillburk å inget mer. Måste börja organisera maten lite bättre så man inte riskerar att svälta ihjäl bara för att man har mycket att göra.

Men jag har beställt nya varianter av drinkar nu som jag antar ska vara godare än den jag har nu, så att jag VILL ta me dom till skolan.
Men de kan ju inte bli värre, så risken att dom är äckligare är ju väldigt minimal! :)

Frukost: En banan

Lunch: En yoghurt

Middag: Kyckling och majs


Kommentarer: Som sagt så var inte förmiddagen/lunchens mat så vidare genomtänkt, och om jag ska försöka att följa någorlunda det som står i foldern så fanns de inte så mycke att välja på att köpa på skolan än frukt å yoghurt.
När jag kom hem "fuskade" jag lite å åt två knäckebröd för att få lite näring i kroppen så hjärnan kunde ta å starta igen..
Kan inte säga att jag är direkt hungrig å börjar längta efter falukorv å makaroner eller nåt sånt.. men de kan ju även bero på att jag har haft en massa att tänka på så jag inte haft tid att tänka på mat.

Nu vill jag ha en våg så jag kan se om de händer något åxå.. Pengar på måndag så då ska jag införskaffa mig en våg! :D


MIN VIKTNEDGÅNG

Efter många försök till att gå ner i vikt med noll motivation så har de ju såklart inte gått så bra, känns mer som att det har gått åt andra hållet istället. Så efter en del funderande så tänker jag göra något helt emot vad jag själv egentligen har tyckt varit dumt å kanske lite väl slappt bara. Att testa pulverdieter!
Jag kan förstå nu att man väljer den metoden om man inte har motivation för något annat just för tillfället, men tror inte att de är bra att bara köra på de för då riskerar man nog att gå upp allt igen å kanske även lite till efteråt. Men för att få igång min motivation så tänkte jag köra en riktig rivstart för nu är jag trött på att gå å bära på en massa vikt i onödan.. de här är inte jag!
Ska börja me Anna Skippers viktkur tills den är slut, å sen tänkte jag testa någon milkshake 1 eller 2 veckor, å sen övergå sakta till vanlig men mycket mera fettsnål mat.
Måste köpa en våg så att jag kan se vad som händer med vikten under tiden..


FÖRSTA DAGEN:

Frukost: Anna Skippers proteindrink.

Lunch: En kycklingfilé

Mellanmål: Proteindrink

Middag: Två ägg & proteindrink.

Sen ska jag få i mig lite té och minst 2 liter vatten varje dag också.

Kommentarer: Kunde knappt få i mig halva drinken innan den åkte i slasken rätt snabbt.. :S
Å då har jag ändå bytt ut nästan allt vatten mot mjölk för med vatten var de totalt omöjligt att få i sig den..
Testade 1 dl vatten å 2 dl mjölk men de var tydligen inte tillräckligt.. så nu blir de bara mjölk i fortsättningen annars kommer man ju att spy sig smal, å de var väl inte riktigt så de var tänkt.. :)

Den andra proteindrinken till mellanmål gick lite bättre, endast mjölk å lite mindre proteinpulver, men inte fasen var de gott..
Men jag tvingade i mig hela iallafall..
Fröna som man ska ha i ska göra en mätt eftersom dom sväller i magen, vet inte om de har fungerat så bra.. tror att jag känner mig mätt.. känns som att de är lite tidigt att säga än. Kroppen undrar väl just nu vart den vanliga maten är.. :)

RSS 2.0