Ute å gått i regnet

Det regnade lite lätt nu på kvällen men tog en promenad ändå. Tänkte ta lite kort här å var innan man flyttar ifrån den här lilla men vackra hålan ;)



Bloggen ska byta namn

Tjabba tjabbu!

Oslo börjar närma sig med stormsteg nu! Vet inte om jag ska skratta eller gråta nästan.. hehe jodå det kommer att bli riktigt roligt. Å det galnaste jag har gjort i mitt liv, efter att ha dragit själv till Tyskland i en vecka då.. men sen kommer nog Oslo. Det kommer bli bra och jag börjar bli jääääkligt exited nu.. vad är det vi håller på med egentligen.. Flytta från Sverige å bli Norbagge?!
Då får min blogg ändra namn.. från nuvarande "Från Kall-land till Värmland" till.. vet inte vad än men jag ska komma på nåt najsigt :)

Eller om det är någon annan som kommer på något bra?

VÄRME

Ikväll blev det potatissallad i magen å fotboll på tv:n. Myser i min nya klänning gör jag åxå, funderar på att sy in den någon dag. Den är lite för vid, men annars är den bra.
Imorgon blir det nog en hel mysdag för det verkar som att det kommer att bli riktigt skitväder, då kan jag lova att det blir filmmys! Fast helst önskar jag såklart att det ska bli sol men jag är rätt säker på att det inte blir det, så jävla kvavt ute om det var idag. Varmaste dagen hittills var det! Första dagen med riktig äkta SOMMARVÄRME!


Sommarklänning

Äntligen har den kommit. Vanligtvis brukar brevbärarn ringa på när dom lämnar ett paket utanför, men det gjorde inte den här så jag blev lite förvånad när det hängde en kasse på dörren när jag gick ut.

Så här ser den ut på iallafall :)


Mer träning!

Jag får fortsätta att vänta på min klänning tydligen. Posten var här nyss å inget paket till mig :(
Jag som trodde att jag nästan skulle hinna få den till midsommar å så har den inte kommit än, hatar att vänta på paket men det är ändå värt det när dom väl kommer!

Nu har jag varit så slapp under helgen så idag måste jag iväg på en långpromenad för att få igång kroppen igen, känner mig som en sömngångare just nu. Har blivit för mycket mat å onyttig dryck så jag bara måste ta tag i träningen igen nu. Fast nu blir det väldigt mycket vita veckor å nyttig mat, å röra på sig en massa. Finns inget som hindrar mig just nu så det är bara att köra på!

Lekar å ännu mera lekar

Då var man hemma igen efter superlyckad midsommarfest :D
Tävlingarna gick ju i å för sig sådär.. Basketstraffar= 0 mål, Kasta ring= 0 poäng, Pilkastning= 0 poäng, Spotta råtta= 3:e längst så det var väl bättre.. Tipspromenaden= 4 rätt av 7. Men sällskapet var trevligt å det är ju det som är det viktigaste!
Senare fortsatte det med familjespel & Plump å där gick det betydligt bättre. Vi körde brainstorm som har blivit en grej när vi är i Arvika.
Jag å Jocke vann :)

Riktigt härlig midsommar har det varit!
Å imorgon...... damdaaaa Då kommer min klänning å bikini-överdel åxå :D

Vingar



Ibland känns det som att jag föddes med vingar inbyggda i min själ,
kan inte finna någon ro det känns som jag alltid är på väg.
Rastlösheten biter och drar i mig,
även om jag vill stanna kvar här med dig.
Om jag lät vingarna bestämma hur länge skulle dom flyga då?,
och hur långt skulle dom nå?
Kommer något ställe någonsin att ge mig tillräckligt mycket ro?,
jag drömmer om en lugn och vacker plats där du och jag ska bo.

Pausar från fotbollen nu

Ja det verkar som att mitt paket från Ellos kommer imorgon iallafall, har fått mail från posten om att ett "brev" från Ellos har lämnats in till posten så det kommer med brevbäraren imorgon då om jag har fattat det hela rätt. Faaan va najs! :)
Bra att jag låg ute på balkongen förut idag då å stekte framsidan, ryggen var det ingen idé att man ens tänkte på att sola för den solade jag lite för mycket på i går. Men nu är man iallafall jämnstekt :)

Tar lite paus nu från Danmark-Japan, även om jag bara kan vrida näsan dit ifall nåt av intresse skulle hända. Men det känns ju som att det är ganska klart att Japan kommer att vinna, dom spelar ju aningen bättre än Danmark så.. Eftersom inte Sverige är med så får jag hålla på Tyskland, landet som har blivit det andra landet i mitt hjärta. Roligt språk att lära sig å var i Hannover för två år sedan å då blev man ju helt frälst i den staden. Å vill absolut tillbaka dit igen, där var det grymt fint! Även på andra ställen runt omkring där. Kan inte uttala mig så mycket om andra delar av Tyskland men jag gillar norra delen, å Nieder Sachsen är så fint!

Ute på balkongen

Det här måste ha varit höjdpunkten idag i matväg :) Vaniljglass med krossad choklad & så lade jag över frysta blåbär. Det blev nästintill varm glass för den smälte så fort, men det var riktigt gott!

(Roliga glass-skålar som jag/vi fick av J´s föräldrar)

 

Det är inte bara vi som gillar solen, tror att blommorna var som finast idag när dom sträckte ut sig mot solen :) Kul att ha lite "sommar-pynt" på balkongen.

( Dom här fick jag av mamma, tack för det :) )


En härlig stund ute på altanen.

Nu blir det altanen med nyinköpt glass & tidning för att jag måste läsa om hur Victoria & Daniel hade det på smekmånaden.. vet inte varför jag nu har blivit så intresserad av det ??
Jag håller väl på bli tant helt enkelt! :)

I väntans tider..

Går här å väntar.. kollar mobilen.. väntar på att få ett sms från posten.. som en liten igel på min mobil just nu... men har jag inte fått ett sms nu så kommer det nog inte idag heller..
Jag väntar på mitt paket från Ellos, det ska ju bli fint väder på lördag så jag går å väntar på mitt paket från Ellos! Så jag kan ha den klänningen i helgen. Sista chansen imorgon annars är ju hela midsommarfesten förstörd!! HAHAHA nej de är den inte :D Men det hade varit kul att ha något nytt att klä upp sig i, annars blir det samma gamla vanliga bara...

Fågelskit i huvudet..

Så här nära att få en fågelskit i huvudet har jag aldrig varit!! När jag var på väg hem så sa det splasch ungefär en meter framför mig.. :S
Men jag klarade mig igen!

En dag på stranden..

Nu har jag kommit hem från stranden, kände att det räckte rätt bra efter 4 timmar i direkt sol. Det var inte mycket till moln idag. Bränner lite lätt i ansiktet å armarna men annars är det ingen fara, vill faktiskt påstå att jag börjar på bli rätt så brun nu.




Energin flödar!

Idag blev det ingen längre promenad, blev typ 1,5km tur å retur till affären bara. Men det räcker för idag, känner att min kropp behöver vila upp sig efter mina långpromenader. Istället fick jag för mig att städa hemma, har energi för tio personer just nu så jag städade & dammsög så det blev jäkligt fint här :)
Har faktiskt belönats med en underbar sambo som annars tar hand om allt skitjobb hemma innan jag hinner ta tag i det, för att han vill... (Tror att jag har fått han för allt gott man har gjort under livets gång..)
Men jag var så fruktansvärt rastlös så nu fixade jag hela lägenheten på en timme medan han satt vid datorn å spelade kort.

Annars så längtar jag till midsommardagen då vi ska äta hos J´s föräldrar då det blir lekar, mat & dryck.
Hoppas på att min klänning ska hinna komma innan helgen så kan jag ha den på midsommar, annars får jag leta långt in i garderoben för att hitta något fint :) Men jag håller tummarna för klänningen!

Solstopp trots värmetopp

Eftersom det var riktigt soligt när jag vaknade i morse så tänkte jag lägga mig ute på altanen å sola. Men när jag tittar ut så är det en stor grävmaskin som slungar runt en skopa omkring överallt å två gubbar som står å pillar i gräset å går omkring, alldeles utanför altanen.. Hade väl kunnat lägga mig där iallafall å vrida på musik på hög volym för att slippa höra maskinljudet men det kändes lite osäkert att lägga sig där när han vevade omkring med grävskopan, då hade man nog mist mer än bara tänderna.. =S

Gravid? Nää... magmuskler :D

Hemma från min träningsrunda på 2 timmar.. pust å aj säger jag bara... Blev rätt så sliten, men det blir man väl eftersom man hinner gå lite mer än en mil på den tiden.
En komisk grej är att jag märkte att min mage började stå ut väldigt mycket helt plötsligt, trots att jag tränar å inte äter massa "skitmat".. så jag blev fundersam om jag var med barn. Men idag när jag kände på magen efter ca 1 timme så var det rätt hårt på insidan, jag håller ju på att få magmuskler såklart! :)
Kul att man inte har haft så mycket magmuskler förut så man vet hur det känns..
Hade varit trevligt med bebis, men kanske inte riiiiktigt läge än iallafall :)

Beställde en ny trots allt.

Kom på att jag nog har råd iallafall, det fick bli en överdel iallafall eftersom det var den som blev trasig. Nu så här efteråt när man har lugnat ner sig lite så antar jag att det går att sy ett nytt band och dra igenom. Eftersom det bara var själva bandet eller snöret som var trasigt, så det ordnar sig iallafall.
Bikiniöverdelen kostade under 149kr å eftersom man är tvungen att beställa för minst 200kr för att överhuvudtaget få hem varorna så letade jag efter en billig klänning å hittade en för 77,50kr. Så kan det gå.. hrmmm.. tack Frost för att du fixade så jag fick en ny klänning....



%!!##!&!

Skulle ta fram min bikiniöverdel å förbereda innan jag tänkte gå ut å sola idag, å så upptäcker jag att snörena på den knappt sitter hop.. dom är sönderbitna!!
Det är den lilla j-vla katten som tydligen har bitit sönder dom, så nu har jag ingen bikini för tillfället. Det var min enda överdel som jag har och jag har inte råd att köpa någon ny just nu, så jag är lite j-vla arg å besviken!
Jag vet att hon har lekt med snörena på den men ingen annan katt har nånsin bitit av någonting så jag tänkte inte så långt. Desutom var den "gömd" i min garderob under mina underkläder, men det hjälpte tydligen inte. Åhhh f-n då... vet inte om det går att laga, tvivlar på det. Vi skulle ha badat på lördag om det blir bra väder, men det sket sig totalt för min del nu.. vill eller kan inte bada i någon bh heller för jag har ingen som skulle passa för det :/
*Suuuuuuuuuuuuuuck*

Avundsjuk eller?

Hehehe någon som är lite smått avundsjuk eller.. på nåt konstigt sätt om hon nu inte är lesbisk då förstås. Men annars förstår jag inte det hela. Fast man kanske kan vara avundsjuk på situationer åxå.. jag delar inte hennes åsikter iallafall, tycker det var kanonbra å jag orkar inte bry mig om detaljerna när det är riktig kärlek som vinner. Tycker det var underbart å härligt bara :D
Till artikeln

Min egna prins :)

Den promenaden var jobbig den.. tror att träningsvärken sitter kvar sen vi gick 1.5mil för man kände sig inte riktigt på topp idag.
Har suttit å kollat klipp på aftonbladet från bröllopsfesten igår å lite tillbakablickar.. så mysigt.. hihi
Tänkte på en grej som J sa till mig när vi kollade på tv:n igår efter vigseln, som då skulle vara ord från mig: "Va fan är Ockelbo när Arvika finns, där hittade jag min egna prins!" Fast det var ju i Kristinehamn som vi träffades så jag fick rätta honom lite där :D
En aning knasboll är han.. :)


God morgon..

..fast de är snart God middag :)
Klev upp ur sängen nyss, väldigt trött eftersom jag var vaken ända till bröllopsvalsen igår :) Men det var det värt. Fast jag kände mig nästintill bakfull först när jag vaknade.
Ingen soldag idag tyvärr för det är bra mulet ute, kan ju bli bättre om man har tur. Hoppas iallafall att solen skiner över Arvika till helgen för då ska vi åka dit och äta, ha tävlingar och ha trevligt :)
Jag å J funderar på att fixa en egen liten tävling som överraskning när vi kommer dit :) Jag älskar sånt, kommer nog alltid bo ett leksuget barn i mig :D
Men man utbildar sig ju inte till fritidsledare utan anledning heller.

Snygg klänning!


Från Kapp Ahl 399kr

Bröllop hela dagen lång.. :D

Från ungefär två-tiden idag har jag följt allt innan bröllopet å tiden under bröllopet å nu är det bröllopsfesten. Hade bara tänkt att kolla lite men jag kan liksom inte slita mig ifrån de.. :)
Det var ju så fint :D Å det är bara härligt att se allas klänningar, fattar inte riktigt vad som har hänt me mig men jag tror att det kallas att bli vuxen.. ^^ Haha
Har själv börjat tänka om lite för mitt eget bröllop.. ville ha en enkel vit, halvkort klänning å ganska enkel vigsel, för det är ju för kärleken man gifter sig huvudsakligen. Men... man börjar bli lite sugen på att göra det lite mera exklusivt än jag hade i tanken, det är ju trots allt bara en dag i hela sitt liv.
Man blir ju sugen på att gifta sig själv nu på en gång när man ser Daniel och Victoria! :D Hur fint som helst ju..

Jordgubbar & mjölk :D


Arbetsförnedringen

Fin dag.. klev upp rätt tidigt, skuttade in i duschen å på med kläder & cykla iväg till arbetsförmedlingen för att få de skiten gjort. Och så öppnar dom 10! Och jag tänker inte stå utanför i över 30min och vänta på att dom ska öppna, det var ju inte systembolaget direkt man väntade på.. Fast det stod på dörren att den tiden börjar gälla från 21 juni.. Och det är väl 17e nu vill jag väl minnas mig. Men då skjuter jag upp det till imorgon, spelar ändå ingen större roll. Får inte med mig några dagar till Norge och det är bara nödvändigt för att överleva i augusti. Men det hade ju varit skönt att fått det gjort, det är inte mitt favoritställe direkt..

Alla skriker efter en boll - nu har åxå jag full koll

Vi har bara tre kanaler hemma så värst mycket zappande blir det inte.. men när man byter så är det med största sannolikhet någonting med fotboll på två av kanalerna, anars bröllopsmanin som är i full gång. Så vill man ha tv:n på för att ha något att slötitta på brukar det sluta med att det blir någon fotbollsmatch ändå. Så för första gången i mitt liv kommer jag att följa fotbolls-VM till ungefär 98%.

Lite för kallt än...



Kom och tänka på när jag svarade en kommentar i mitt förra inlägg om stranden.. Det är väldigt varmt ute i luften nu, gick ut å satte mig igen nu å skulle bara lyssna på ljudboken tänkte jag. Men efter tio minuter med t-shirt och kjol så blev det lite väl varmt ändå så jag tröttnade och gick in. Men än känns det inte som att det går att bada riktigt.. kollade på barnen igår som badade när vi låg på stranden och dom grimaserade rejält när dom kom upp ur vattnet. Å är det för kallt för dom så är det DEFINITIVT för kallt för en själv än så länge....

Solen värmer själ och skinn

Skön dag idag åxå :)
Men nu har jag varit så lat så ikväll får det bli en timmes promenad runt stan. Har legat i solen idag så jag blev lite uppsvälld under ögonen, eller så är det något ute jag inte tål.. för jag brukar inte känna av 30min sol mot ansiktet. Fast solen är ju starkare nu eftersom vi smarta tomtar till människor inte kan ta hand om miljön, så det kan ju i å för sig vara solen åxå. Imorgon blir det dock lite vila från solandet för då ska jag besöka arbetsförmedlingen å lite annat nödvändigt i livet.
Ser fram emot en sval kvällspromenad sen med J, för idag har det varit varmt!

En skön dag på stranden


Nu drar jag....

...till strandeeeeeeeeen! :D

(Hörs senare, puss & kräm på er!)

Filmtime!

Idag får det bli en väldigt slappig men mysig dag :)
Min ork tog slut efter att vädret bara var drygt.. så vi bestämde oss för att det blir filmkväll!

Solfan!

Sommar i Sverige är ju bara för underbart... Först satt jag å väntade på att solen skulle komma fram till balkongen, sen när den väl gjorde det fixade jag till med dynor å ljudbok som jag började lyssna på. 5 minuter senare känner jag en regndroppe på axeln... Sen började det regna å blåsa ännu mera!
Då gick jag in. 10 minuter senare kom solen fram igen så jag gick ut, sen blev det moln å kallt.... så då sket jag totalt i den jäkla solen idag! Kan ju inte hålla på springa in å ut var tionde minut så jag stannade kvar inne istället..... Aaaaaahhhhhhh........

Ny våg - nya mål..



Har ju köpt en ny våg igår, som är digital och jag antar är pålitlig.. tror att jag har vägt för lite på den gamla vågen jag hade så nu är det bara att ta nya tag igen då!
Så egentligen väger jag nu alltså 76kg, och jag tycker nog att det passar mer än den förra vågen som visade nästan 70kg ett tag.. tills den blev konstig å började visa runt 75kg..
Å den hoppar hit å dit hela tiden så jag slutade att väga mig på den för man visste inte om den visade rätt eller inte..
Men nu utgår jag från 76kg då.. igen.. :) Så ska vi se om vi inte kan lyckas me de här åxå.

Ärligt talat så känns det bra att få ett mål igen att sträva efter, för jag blev lite ställd för någon dag sen å tänkte vad ska jag nu ha för mål då.. Å sen vet jag ju att jag har gått ner i vikt hela tiden, även om inte vikten har varit rätt hela tiden.

Så då får väl mitt nya mål nu vara: Minst 70kg till midsommar!

Gjorde ett byte idag.

Idag har det blivit en jäkla massa gående.. skulle in till stan på Ica förut å handla å så när vi var utanför så kom vi på att det är ju stängt på söndagar.. trodde väl att det var lördag eller nåt. Så vi fick gå bort till Coop istället. Där gjodre jag ett riktigt klipp iallafall! :)
Hittade en våg för 89kr som har kostat 199kr. En snygg svart, som man säkert kommer att få torka av varje dag för att inte ha märken på den... hmmm... Men det får det vara värt!


Ut med den gamla..



..och in med den nya!

Härlig morgonpromenad!

Idag var jag ner till stranden, passade på att kolla hur varmt vattnet var och man kan nog bada rätt snart. Stranden var bra tom på folk, men vädret är ju inte det bästa idag heller. Skönt att vara ute å gå i men inte bra nog för att ligga på stranden.





Ny sommarfavorit!

Har hittat mitt perfekta vatten till i sommar när det blir varmt å törstigt.
Loka Päron/Krusbär, smakar som Ahlgrens bilar :D Plus att den är så där härligt grön åxå.. Lägg märke till mina naglar... ;D


En resesaga

Började våran tur mot Arvika med tåget till Karlstad.

Där var vi tvungen att vänta på bussen i en timme så då passade vi på att fika.

Korv & cola såklart! ;D

 

 

 

 

 

Tröktid på bussen.. men det går ju att fördriva den med att ta kort på omgviningen. Just det här tillfället var det Jocke som inte var så sugen på att vara med på bild.... hehe

Jocke bytte om till finkläder.

 

I Mikaeli-kyrkan tittade vi på Sophies examen :) Kyrkor är mysigt!

 

Å sen var det fika! God tårta med jordgubbstema :D

 


Inget hjärta? Rösta blått!

Hjärtlösa människor gör mig förbannad!
Läste på artikeln i aftonbladet om att dom rödgröna leder röstningen just nu.
Hade tänkt att låta kommentarerna vara just för att jag visste att de skulle göra mig upprörd, men J började läsa högt på vissa av dom så det slutade med att jag åxå läste några. Råkade få syn på en kommentar som gjorde mig extra irriterad. Kan nu tyvärr inte hitta kommentaren så att jag kan inte ordagrant skriva av den men de var nåt i stil med: Ska Sverige bli ett bidragsland igen. Då det är fult att arbeta och fint att leva av andra.

Även fler kommentarer som var ironiska och inriktade på att de som har bidrag kommer att få ännu mera pengar om rödgröna vinner valet, å de ska vara något dåligt då eller??


Det är ingen skillnad på folks åsikter om bidrag då rödgröna hade makten sist och sen när blåa vann valet för fyra år sedan! Man vill ju inte leva på bidrag, man jobbar ju hellre och får göra något samtidigt som man åxå då får högre inkomst varje månad, än om man skulle leva på bidrag. Men för dom som blir tvungen att leva på bidrag eftersom det är så hög arbetslöshet och svårt att få tag på jobb måste ju ändå få leva normalt och ha råd med mat! Vad de är för ett smart drag att sänka bidragen för att få fart på folk att söka jobb? Det systemet är bra så länge man håller på dom blåa och saknar hjärta, eller möjligen har ett men det är gjort av sten. Man måste ju få ha rätt till att handla mat och leva ett kvalitativt liv medans man söker jobb. Med dom blåa i makten blir en arbetslös utsatt för dubbel bestraffning. Först arbetslösheten och allt det som medför.. att man bara får nej efter nej hela tiden, och känslan av hopplöshet, och inte nog med då ska man även få så lite pengar på grund av det så det blir svårt att klara att betala räkningar och annat nödvändigt.

Men det är ju härligt att man vet att halva Sverige saknar empati å hjärta!

Roliga strumpor :)

Fick 7 par roliga strumpor av mamma för några dagar sedan. (Beställde strumpor som examenspresent för jag kom inte på nåt bättre å jag behövde verkligen nya ankel-strumpor)

Med alla veckodagarna som står under foten när man har strumporna på sig, och en liten rolig förklaring till hur den dagen är. (Eller kanske borde vara) Det får en lite att tänka på när man var liten å hade trosor me alla veckodagarna på, lite barnsligt kanske men jag gillar dom :) Så idag är det Crazy Wednesday :D Typ lill-lördan? :)

 


Nyvaken - men motiverad! :)



Då begav jag mig iväg på min första morgonrunda för i sommar. Det var härligt, & perfekt varmt ute. Det bästa som finns är att vara ute å gå bland träd & buskar. Helst i en skog så man kan lyssna på fåglarna men här är det mest bilväg & mopeder & bilar som dundrar på, så det är bara att vrida upp mp3-spelaren istället :)
Känner mig nöjd, bara att köra på nu! Har jag sagt att jag älskar sommarn...? :D

Promenad mot vattnet

Ser helt vettskrämd ut på den här bilden, vet dock inte varför.. Vet att jag blev lite stressad av att det var två killar som var på väg mot oss.. De kanske speglade sig i blicken :)



Svensk sommar

Min planering om att sola gick ganska snabbt upp i rök.. eller upp i moln..? :p Egentligen så skiter jag i väderleksrapporter men det stod igår att det skulle bli regn idag, å de var ju soligt å härligt i morse så jag tänkte att dom hade fel som vanligt! Men ett tag efter vi kommit hem så var ju solen borta å nu är det molnigt & blåser :(
5 dagar framåt visade att det skulle regna varje dag.. hoppas på att dom har fel men har dom inte de så får jag hitta på en hobby att göra när det regnar. Annars får jag lappsjuka!!

Kanske man skulle skaffa sig ett par fräsiga gummidojjer i nån liknande stil som dom här & gå ut & plaska runt i regnet & vattenpölarna i stället för att trotsa! Det är ju trots allt sommar & då SKA man vara ute!



Skrikrosa leggings - mina nya favoriter

Måste lägga ut en bild på mina nya leggings. Tyvärr så visar inte bilden hur skrikrosa dom är, men de är dom!
Egentligen är inte här min vanliga färg på kläder, men jag var tvungen att testa. Känns som man kan ha det mesta när det är sommar :)

Djur - Det bästa som finns :)

Idag var jag & J till veterinären för att ta sista sprutan för grundvaccinationen på Frost. Blev en bra morgonpromenad för det är 10km fram & tillbaka, & det var ju in, ta sprutan & sen gå igen. Soligt å fint väder, fläktade lite av vinden så det var perfekt promenadväder. Gillar inte när det är för varmt så man håller på svimmar, då vill jag hellre ligga på stranden en sån dag.
Väntar nu bara att solen har nått våran altan så ska jag lägga mig ute på madrasser å ha det riktigt gött! :) Den här sommaren kommer att bli den härligaste på länge, det känner jag på mig.

Utbildad fritidsledare :D *stolt*

Nu har man väl återhämtat sig från ståhejjet på slutet, Omsorgs DM, utspark & avslutning. Resultatet å det man nu har kvar är halvt sönderstekt hud, ett intyg på att man är utbildad fritidsledare & en kärlek som är bäst! Kunde inte önskat mig nåt annat, faktiskt.
Nu ser både jag å Jocke fram emot att kasta oss ut mot det ännu för oss, okända Oslo :)
Bara jag har J så ordnar sig allt! ♥ :D


RSS 2.0