Å så kommer det inlägg då..

Fan va jag har varit dålig på att skriva inlägg på sista tiden då.. har fastnat i ett jäkla online-spel å kan inte komma ut.... =S hehe
Men det brukar vara kul ett tag å sen tröttnar jag, men det är ju gratis å ändå bra så.. inte ett sånt som kostar pengar varje månad.
Sommarn försvann ju åxå å det bara regnar så vad kan man göra iallafall.. det regnar ju inte lite heller!
Snart ska vi börja packa åxå å dra iväg till Osloooo :D
Fan vad det ska bli kul då!
Ser fram emot det!

Inte slut på sommarn än väl??

Idag var det inget vidare väder heller egentligen, fast värmen har kommit tillbaka lite igen. Dock blåser det massa å det är väldigt molningt. Tråkigt om sommaren ska börja ta slut redan ^^
Men så snart jag har flyttat till Norge å jobbat ett tag så får det bli en utlandsresa så fort jag får en lucka att stoppa in den i ;D
Återkommer när jag har nåt roligare att skriva om, å kanske sätta in nån trevlig bild åxå..

Hösten på väg?

Ikväll var det första kvällen i sommar som jag har haft jacka på mig, inte ens en tröja har behövts i värmen. Men ikväll var det inte samma värme, det kändes väldigt höstigt :( Fasen, jag vill inte tänka på att det ska bli höst å vinter snart igen. Kunde man inte blivit född lite längre söderut då! Tyskland, Italien.. eller varför inte Spanien.. Bara det inte behövt vara Norden :( Men nu är det ju så så man får försöka att stå ut ett tag till i den äckliga kylan!
Fast det vet jag att jag inte gör, synd att man ska behöva "sluta leva" i 6 månader varje år.. som det blir eftersom jag hatar kylan å hellre stannar inne hela vintern om jag kunde.. Uscha...

Utan en kille i förhållandet går allt åt helvete...

Lyssnar på mix megapol där en liten diskussion kring grillandet kom upp.. Hon hade frågat en som hade skrivit boken "Killen vid grillen" om tjejer inte kan grilla. Han hade då svarat: Jag tycker det är bättre att tjejer håller sig till det dom är bra på å killar till det dom är bra på.. Ok, men vad bra att jag vet då att om man föds med snopp så föds man även med vissa egenskaper som man missar om man inte gör det, å tvärtom då givetvis..
Tror man det då har man.. öhh... IQ... 40 max??
Då innebär alltså ett lesbiskt förhållande att vissa grejer skulle gå åt helvete då när det bara är två tjejer i hemmet.. men hm... det gör det ju inte..
Oj, kan det då betyda att alla har olika egenskaper oavsett kön.. Ja men titta! Då har vi rett ut det åxå. Synd bara att en massa gubbar har missat det, men men, dom kan väl få tro att dom är en gudagåva bara för att dom klarar av att vända på en köttbit.
Smarta nog till den uppgiften iallafall..

Öh.. god morgon :D

Lite trött idag.. har börjat äta lite piller för att jag ska må bättre å jag kan säga att dom nockar mig totalt på nätterna! Jag sover som en stock å när jag vaknar känns det som jag har sovit en vecka.. men det blir väl förhoppningsvis bättre nu då. Mycket press å prestationsångest när man flyttar till Oslo kanske?

Idag ska jag iallafall fortsätta på min bränna.. tjohoo det är soligt ute! Blir väl balkongen man får inreda med lite dryck, musik å kanske sudoku-boken. Strandpromenaderna har avtagit av nån anledning.. fast det har ju varit lite konstigt väder dom senaste veckorna åxå.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kattmys :)

Syskonkärlek ♥


Regning lördag

En regnig lördag.. vad kan man göra på en sån då?
Just nu sitter jag å myser i soffan å kollar på någon nisse som ska laga vårrullar på en massa olika sätt. Blir lite sugen på mat nu när man ser han stå å göra vårrullar, det är jäkligt gott åxå förresten. Man kanske skulle testa på att göra egna såna någon gång.. blir det att jag äter det så köper jag färdiggjorda frysta å dom är egentligen ingen höjdare. Har ätit "riktiga" vårrullar en gång som en thailändsk tjej hade gjort, å det var lite annat än dom frysta sunkrullarna de!

Iallafall så blir det nog fortsatt mys idag skulle jag tro, känner inte för att göra så mycket annat.


Regnigt Kristinehamn..

Nu regnar det så där härligt sommarregn när det är vamt ute å man kan gå ut i bikini om man vill å ändå fryser man inte :)
Tog en promenad till affären nyss i regnet å kom just på det att när det regnar all annan tid på året förutom sommaren så väntar man tills det har slutat. Men nu spelar det ingen roll, det är bara skönt med lite kalla droppar på sig i den här värmen :)


Ute på balkongen å steker min kropp ;)

Det är ju helt underbart när det är sånt här väder! Förstår inte att man klagar på värmen, det är ju bara att ta en kall dusch å sätta sig i skuggan om man inte gillar det. Eller köpa en megafläkt som svalkar.
Jag däremot klagar på vintern å kylan! :( Är det tillräckligt kallt ute så finns det inga kläder i världen som kan göra en varm, det är ta mej fan värre! Frysa ett helt halvår i sträck, nej fy fasen för det! Då håller jag mig till sommaren. Å jag är rätt säker på att jag är en av dom som kommer att fly kalla Norden när jag blivit gammal å pensionär, då blir det hus/lägenhet i nåt varmare land där jag å J kan sitta under parasollet med en varsin kall bira :) Något att längta till när åldersnojjan kryper på en lite då å då..


Promenerat i regnet

Ute på promenad i regnet, det var riktigt jävvla skönt kan jag säga! Lite kontrast till det varma klimatet vi har fått helt plötsligt. Men jag klagar absolut ICKE! Bara tycker att det kan vara skönt att få lite svalkande regn på sig i värmen :)
Så nu är man lite lätt blöt på kläder å hår, underbart! :)

Börja photoshopa en ny header..

Nu ska jag förresten sätta mig med Photoshop å börja med min nya header till jag flyttar till Norge :) Får se om jag ska göra en helt ny blogg då, en till eller ifall jag kör på samma. Borde nästan göra en ny eftersom det kommer att handla rätt mycket om "mitt nya liv" då.
Kan säga att jag längtar väldigt mycket just nu, även om det går lite uppochner i känslorna hela tiden. Ibland känns det skitläskigt å ibland känns det superbra. Men har man haft depression å haft/har ångest så är det lite svårt att bara ställa in sig på att allt kommer bli kanonbra.. Lite oro finns ju i en åxå men jag tror att det kommer att bli skitbra. Då jag förväntar mig att jag kommer att träffa massa härliga människor å kommer ha det roligt.
Bäst att gå in med en positiv inställning så blir det nog positivt åxå :D

Fortsätter min viktnedgång..

Nu är jag inne på nutrilett igen! Får se om man kör stenhårt eller om jag ska äta en måltid varje dag åxå. Jag blir galen på detta å jag vill verkligen gå ner till den vikt jag vill ligga på. Stör mig på dessa extrakilon som fortfarande är kvar trots att jag har kämpat som en galning för att få bort dom, vet inte vad som har varit felet den senaste tiden. Nu har jag iallafall lyckats få bort ett av kilona så tydligen så kan jag fortfaraden gå ner i vikt..... :p
Innan Norge, alltså om 7 veckor så SKA jag väga max 68kg. Ska det vara så jävla svårt?? :)
Nu KÖR VI!

Donerat lite hår till frissan. Nöjd :D


När blir man vuxen egentligen?

När fan blir man vuxen egentligen??
Inte när man blir 18 iallafall. Man blir mydig då, men inte trodd att klara av att köpa hem alkohol själv.. Å inte är man vuxen vid 20 år, man får inte åka färja utan att ha personer som är 23 år med sig. Är man vuxen vid 23år då? Nej, det finns fortfarande krogar som inte släpper in en förrän man är 25år. Är man vuxen vid 25år? Nja, inte riktigt då heller för man blir fortfarande inte tagen på allvar av alla som är 40+. Då borde man väl vara vuxen när man har fyllt 40? Nej då kallas man för "ungdom" av dom som är 75+. Så man måste nog vänta till man blir 75år innan man är riktigt vuxen...

;P

Strategispel I löve

Jag bara älskar att spela strategispel på datorn, jag har testat andra spel men det är just dom jag har fastnat för helt å hållet. Har spelat klart Age of Empires som finns å just nu spelar jag Age of Mythology, som egentligen är lite roligare när det kommer in mythology i spelet med jättar å andra kosntiga väsen. Sjukt kul är det! Det är inte första gången jag har spelat det, men det var så längesen så jag kommer inte riktigt ihåg spelet iallafall. Sen när jag är klar med det här åxå så blir det väl en väldigt lång break eftersom jag inte har hittat nå fler som är speciellt bra.

Empire Earth var ganska ballt åxå, när man fick vara tyskarna med flygplan å grejer.. måste ju finnas fler, kan ju inte bara finnas tre spel som är bra. Men än har jag inte hittat nåt..




J var bara tvungen att sätta dit HANS EGEN Cola så jag skulle se mer nördig ut..



Djup koncentration krävs... ;p


Där bakom till höger ser man även mig som liten skit, å till vänster ser man Jocke ♥





Hårbestyr och katthår

Idag var det åxå en riktigt varm dag, blev dock inget badande å solande eftersom det var moln fram till ett eller nåt sånt. Känns lite sent att dra iväg då.
Har iallafall bestämt mig att jag ska gå å klippa mig igen på måndag. Håret växer ju som ogräs ta mej fan! Jag vill att det ska vara kort, har tröttnat på det långa håret. Å mitt hår som är så tjockt blir bara som svinto bak i nacken.. inte så snyggt direkt. Å så gillar jag att ha kort hår. Tror att det passar mitt ansikte bättre åxå.

Å två bilder på Frost och jag. Frost är den yngsta utav våra 3 katter, just nu är hon 9 månader.




Zombien från norr..

Hm.. öh.. god morgon.. Lite trött idag=/
Gjorde ett försök att lägga mig tidigare igår för att vara piggare idag, men än vet jag inte om det har lyckats.. Blir inte piggare av att kolla ut heller å se en massa moln som täcker himlen. Var är solen? Kanske blir ännu en slappdag idag framför datorn, med Age of Mythology. Mycket bra spel :)

Det börjar även snart närma sig en månad kvar innan det blir flytt till Oslo, wiiihoooo! Lämna det här gråa landet "lagom" som ska vara så korrekt å ordentligt. Det är däremot inte Norge, som mer är landet "mycket". Sånt gillas! Dom lär ju inte ha problem med kontaktsvårigheter å det sociala som man har här, hoppas jag iallafall.. men utav den erfaranheten jag har nu så känns det som att norska människor är lite mer omhändertagande än svenskar. Kanske bara är jag som har lyckats träffa på trevliga norskar. Får se vad jag tycker efter några månader..

Men om det inte skulle skilja nåt alls, då blir jag besviken!

Feminist är inte att vara manshatare!

Har ni tänkt på vad många killar/män som går runt å säger:"Den jäkla manshataren, hon är ju feminist" eller "Hon är ju dum i huvudet, hon är ju feminist". Så fort det handlar om en stark kvinna som säger emot män eller på något sätt visar att hon inte gillar något dåligt som män säger eller gör mot kvinnor, så får hon som skällsord "feminist".. Hur många gånger säger inte män en massa skitsaker som ska trycka ner kvinnor och få det att låta som att vi är så mycket sämre och mindre värda?! Men det är väl ingen som kallar dom för "maskulinister"..

En riktig feminist kämpar för att alla kvinnor ska få samma rättigheter som männen, att det ska bli lika för alla. Inte att kvinnorna ska ha det bättre och gå om männen i allting, det är ett jäkla missförstånd. Eller är det männen som känner att deras makt är hotad så dom måste hitta på något sätt för att bli av med det? Jag går inte själv och kallar mig för feminist men antar att jag är det eftersom jag vill att samhället och hela världen ska bli jämlikt där alla ska behandlas som människor och inte som kön.
Och varför det heter just "feminism"  är ju för att det är kvinnorna som behöver en skjuts uppåt i samhället, inte för att vända på allt och att vi ska få makten över männen istället.

Ordet feminist var ursprungligen ett nedsättande uttryck för att beskriva kvinnor som inte anpassat sitt beteende till rådande könsnormer. Benämningen togs dock över av kvinnorörelsen vid den internationella kvinnokonferensen i Paris 1892. Från ursprunget i upplysningstidens frihetstankar och den franska revolutionen har feminismen vuxit till att idag bli en betydande intellektuell och politisk kraft.

Så upp med tuttarna brudar och låt er inte stoppas av nån sur maktlysten karlslok! ;)

Fin dag idag :)

Varit på stranden idag, känner mig lite sönderstekt.. men man blir brun å fin :)
Ikväll blir det fotboll, Tyskland-Spanien. Å jag säger heja Tyskland, mitt "andra land" :D




Börjar på att bli lite brunare nu..






Till sist.. fick hem i posten idag ett halsband som jag fick av mamma. Jättefint :)



Blåsigt i sanden..

Nyss kommit hem från stranden. Det var rätt blåsigt men mysigt ändå, bättre än att sitta inne i en varm lägenhet en hel dag. Å ingenting går väl upp emot lite Yatsy i sanden?! ;D






Jocke fick NÄSTAN Yatsy där..





Å så kom det några fina båtar förbi åxå..





Packad & klar för stranden!

Nu har jag packat väskan med allt man behöver för stranden! Alltså solkräm, dryck, bananer, handduk, sudoku, kortlek & ett yatsy ;)
Måste ha lite aktivitetsgrejer med när man har en rastlös sambo.. annars får man inte stanna länge :)
Det gäller att vara smart! haha

Arbetsförnedringen blev Arbetsförväntningen

Var till arbetsförmedlingen idag å skrev in mig, men med all fokus på att söka jobb i Norge eftersom vi flyttar dit i slutet på augusti. Börjar närma sig nu! :D
Hade inte förväntat mig nåt speciellt eftersom man inte tidigare brukar få så mycket hjälp första gången man är där. Dom brukar ju lägga till nåt i datorn om nåt har ändrats å sen så skriver dom ut pappret å så får man gå hem igen. Han som jag kom till idag hade en massa tips om vad man bör tänka på, å inte glömma att fixa innan man flyttar till Norge, en bra sida med info, jobbsökarsida som jobbar på gränsen av Norge å Sverige.
Jag blev helt glatt överraskad, å han gjorde mig ännu mera taggad i att söka jobb! :)
Gillade även den nya tjänsten med en jobbcoach som ska hjälpa mig med CV å skriva ett bra personligt brev. Jag hade flera papper i handen och var riktigt glad å nöjd när jag klev ut från arbetsförmedlingens dörrar. Vem kunde tro de innan?!


Efterlängat..

Vad slår rutbröd med potatis & kaviar?! Det har jag längtat efter bra länge nu, men jag vet inte varför jag inte har köpt hem det. Jobbigt att koka potatis för att sen låta den kallna å skala å lägga på mackan kanske? :D Nu har jag iallafall äntligen gjort de, å de var lika gott som sist! Fast den här gången med dillkaviar, som är bra mycket godare än vanlig äckelstark kaviar som man får ont i halsen av.. :)


Vad i h-lvete!??



Trodde först att det var ett skämt, men det är alltså på riktigt..?!

Hmmmm hmmm... jag vet inte vad jag gillar sånt här.. vad är det för fel på att sitta kissandes? När blev det ett problem egentligen.. problemet ligger väl i så fall i att man inte gillar att kissa bland folk, speciellt som tjej när man kanske inte är lika van vid det. Killar står ju ofta på rad å bara slänger ut den å gör sitt behov.. :) Jag kommer inte att tycka att det känns mer okej att kissa stående med en tratt, än att sätta mig på huk å kissa framför andra människor.
Och så står det "GoGirl... för att livets största äventyr inte skall vara att hitta en toalett!". Kiss som kiss väl! Man skulle inte känna sig mer idiotisk då om man stod å kissade med en tratt mellan benen, än om man kissar naturligt? :)
Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det här alltså... tror jag väljer att skratta... haha
Folk är ju fan inte riktigt kloka..

GO-GIRL

Kärlek i salt..

Det här tycker jag är lite gulligt, när jag å J hade käkat ur en skål med jordnötter så har det blivit ett hjärta i skålen efter att vi har "kraffsat upp" nötterna.. Vet inte riktigt hur det gick till men är inte det kärlek så vet jag inte! ;D


Naturnära promenad :)

Varit ute på en promenad lite utanför centrum, det är skönast så tycker jag. Älskar att gå bland åkrar å träd å känna lukten av blommorna, det är riktigt najs de! Å vrida upp musiken i öronen så man slipper höra bilarna :) Jag har insett att jag nog inte skulle kunna bo i en större stad med bara en massa betong, helt utan lite träd här å där, då skulle jag få krupp! Defintivt. Måste iallafall ha nära till naturen å helst till vatten med.






Det finns ju inga genvägar!

Glad idag, kämpar på med träningen å idag har jag visst gått ner ett av dom kilon som ska bort! Gårdagen började jag med ett träningspass med crosstrainer & 150 situps, sen var det promenad till stranden 3,5km å sen hem igen. Å det gav tydligen resultat. Det finns uppenbarligen inga genväger om man vill få en smal å fast kropp. Trots att man har testat nutrilett å en massa sånt så är det ju ändå träning som får kroppen att inte vara slapp.. Smal men hänging är inget jag vill vara :) Så det är väl bara att köra på de. Gjorde 150 situps i morse åxå, kan säga att träningsvärken känns bra sen gårdagens pass.. fast jag gillar träningsvärk ;) Det är ju ett tecken på att man har gjort rätt.

Mot en fastare kropp!! :D




Pöss på er! ;D

Hemma från stranden

Vilken jävvlarns dag det har varit idag! Man höll på att svettas bort totalt, å det var skönt i vattnet. Härligt jag älskar när det är så här! När jag blir panchis så ska jag bo utomlands på vintrarna, det har jag redan bestämt!! :)
Kan väl bjuda på lite bilder åxå, tyvärr blir det sällan badbilder.. lite krångligt när man bara är två.







Min blivande man & stora kärlek ♥

En barnhistoria

Då hann man med lite träning innan stranden åxå. En liten stund på crosstrainern och ca 150 situps mot fåtöljen. Det var jobbigt för magen det.

Kom å tänka på en rolig grej under situpsen. När jag var kanske runt 10år och min kompis jämt höll på med olika övningar likt Pilates så undrade jämt varför hon egentligen höll på med det för hon var ju smal redan. Jag trodde att alla som var riktigt smala bara hade tur å fått den kroppen, jag fattade inte då att alla skådespelare å alla som syns i media tränade för att få såna kroppar. Så jag trodde det var kört med mina bilringar, nu fick jag se ut så resten av livet.. haha.. Nu så här bra många år efteråt så fattar jag att varför hon var så smal å hade en liten midja berodde inte bara på generna (som det då gjorde för henne), utan åxå att hon faktiskt gjorde en massa ben- och magövningar regelbundet.

Var snäll mot naturen!


Min tyska souvernir funkade bra som "strandpåse" :p Samtidigt som jag bidrar till att vara snäll mot naturen istället för att använda en påse av plast t.e x :)



♥♥ My löve som ligger å solar, ovetandes om att han får vara med på kort ♥♥



Kvällen avslutades sen med lite träning på crosstrainern, överraskad över hur mycket jag helt plötsligt orkade. Alla promenader har visst börjat visa resultat. Good for me :D

RSS 2.0