Stranden me Jocke ♥

  
 
  

Hur gör djur..

Höll på leta efter min linjal förut men jag hittade den inte först. Sen upptäckte jag att den hade hamnat i buren hos min ökenråtta (Hade två men ena katten tog den andra) .
Å ser nu ut så här....




De är kul me djur! :)

p!nk



Pink kommer till Schweden i november :)
Håller på försöker få me mig nån för de vill man ju inte missa, var på henne senast hon var här å hon är supergrym live! I värsta fall får jag dra me mig Jocke på detta. Han VILL gå... han vet inte om de än bara.... hehehe ;D

Varma dagar..

Även om de är varmt för oss så får man inte glömma att de alltid finns nån som har de värre....





Men de löste man ju på bästa sätt..
 
Tudor & Harley

RIP


Konstigt att han är borta.
Satt på jobbet i morse å så sitter en gubbe å läser tidningen å säger att Micheal Jackson är död... öhh.. va... Han har aldrig varit min idol men han har varit stor i mina ögon.
Ryktena om honom har jag inte trott på.. han var bara en liten pojke i en mans kropp.

R.I.P Michael Jackson



VARMT :D

Nu önskar jag att jag hade ett hus me en billig variant av pool ute i trädgården, för jag kan säga att de är inte så roligt att bo i en etta just för tillfället.. Över 30 grader varmt, mycke vatten går de åt åxå.. :)
De är tur att vi har en fläkt här annars skulle vi nog ha svimmat för längesen. Men underbart är de! Man kan ju alltid duscha en gång i kvarten :D

Imorgon är de dags för min å J´s första dag på praktiken. Har försökt att få tag på varsin plats men de lyckades vi inte så bra me.. va är de me folk som tackar nej till gratis arbetskraft??
Alla vet ju att de är "lagligt" att ge skitjobben till praktikanten... men men, nu får vi vara tillsammans på samma arbetsplats istället. Slipper jag vara ensam ny me en massa galna karlslokar.. :)


Promenad i solen :D

Igår var vi på promenad i två timmar, de var riktigt skönt å de kommer antagligen bli en promenad ikväll me.
Tror de är dags att få bort den här magen nu... hahaha

Bra om man skulle krocka me något när man är ute å går, när man har en airbag me sig överallt :D


 

Vi såg rätt balla träd åxå..


Los Gatos :)

 
Harley & Tudor

Harley


Flower Power

Då letar man efter praktikplatser då.. de finns ju inte så görmöe här men jag har ringt till två å där fick jag ett blankt nej å ett kanske.. eller rättare sagt ett ring-tillbaka-på-måndag-när-hon-som-har-hand-om-de-är-här.
Ingen som vill ha lite gratis arbetskraft kanske..?
Å min cykel är paj så jag kan inte ta mig vartsomhelst heller, så möjligheterna blir inte så stora.
Inriktningen är just nu handelsträdgårdar, tänkte att de kunde vara roligt att pyssla lite me sånt nu i sommar.
Synd bara att såna ställen ligger så himlarns långt utanför stan.





Sommar å sol


Äntligen är de fint väder!
Hela himlen är blå, sånt gillar vi! :D
Men de kommer man nog inte märka av så mycke i sommar för jag kommer ju att tillbringa dagarna på nån arbetsplats nånstans, vet inte exakt vart än men jag hoppas på att dagarna inte blir så långa.
Eller ska man bli tvungen att inhandla brun-utan-sol i år.....?

Sitter å väntar på att servicegubben ska komma å ge mig ett förråd, men de verkar inte som att de blir idag. Jag vill ju ställa ner massa onödigt där så att vi kan få ett fint hem :)

Puss å kram på er, å tänk på att stänga munnen när ni duschar så att ni inte drunknar, speciellt om man har underbett! :D



 
 
Löv you my Jockis!!

Sommarstädning lite här å där


Tjoho!

Trodde att man skulle få lata sig lite i sommar så man kunde göra en massa saker som man annars inte hinner me, men mina planer rök redan efter första veckan. Nu ska vi tydligen ut på praktik, men å andra sidan så kan de bli roligt eftersom man kan ju välja exakt de man vill göra. Men jag hoppas på att de inte blir så långa dagar.. de är ju trots allt sommar :)

Å idag tänkte jag formatera om min dator, har sparat ca 10GB till J´s dator å sen ska resten av skiten bort, fattar inte vart allt kommer ifrån.. nyss hittade jag en mapp me hur mycke bilder som helst, både gamla å nya.. har ingen aning om vad de var för mapp å varför just dom hade sparats, å nu hittar jag inte den igen heller.. Inte konstigt att datorn blir full när de lägger sig en massa filer helt ofrivilligt lite här å där, ska bli skönt att få den ren igen!

I helgen blir de Arvika igen, å ska tydligen delta i lekar hemma me Jockes familj. Tänkte jag skulle visa vart skåpet ska stå! ;D

Å så slutligen tänkte jag sätta in ett kort på två av mina gopöjkar :D


I´m addicted to fun..

Nä.. jag får nog erkänna mitt misslyckande.. va kass man är! =p
Ge mig tips på datalimborttagning för de här verkar omöjligt, hur sliter mig sig från datorn när man väl hamnat där...
Kanske ska be J byta lösenord å be han att vägra säga vad de är.. hmm.. kan vara en idé...

Nej allvarligt!

Nu MÅSTE jag börja träna! =/
Ikväll så SKA jag ut å ta en träningsrunda, nu kan jag ju inte skjuta upp de här nå mera för sätan!
Om jag skriver de här så borde jag ju göra de, annars får man ju skämmas om man inte gjort de....... å jag gillar icke att tljuga heller.
Så ikväll så jäklar!

Die Sonne ist hier!


Omvänt väder idag, började me moln å sen kom solen fram tjihooo :)
Kul liv man har när man bara skriver om de satans vädret...
Spelar WoW, käkar chilinötter & dricker kaffe. Men snart är solen vid balkongen så då ska jag sätta mig ute, å så tror jag att jag skjuter upp städningen till senare, alternativt imöra.

Vart är Fru Sol??


Är lite småovän me vädret just nu.. de börjar så bra direkt på morgonen me sol å blå himmel men väl mot lunch så tar molnen helt över å så är hela jäkla himlen gråvit sen resten av dagen..
Kan ingen blåsa iväg dom där molnen någon annanstans istället??
Vet inte vad man ska hitta på i ett sådant väder, man kan gå ut å gå men de är ju inte så roligt att sätta sig ute för då kommer man ju att frysa :/
Men jag sa att jag skulle ta tag i träningen den här veckan så de är väl bara att masa sig iväg å köra en runda.. annars får man bara ångest för de.
Bättre att ha ett bra humör i dåligt väder än ett dåligt humör i bra väder.. eller nåt.. :p
Fast idag känner jag mig rätt glad, bara sådär.. som jag brukar vara utan någon speciell anledning.. :)
Pössar!
















Sommarn är här - å jag är fortfarande kär ;D


Första dagen på mitt kära sommarlov.
Blir nog inte så många aktiviteter som kostar pengar den här sommaren tack vare att man inte har fått nåt jobb.. buhuuu...
Men de finns ju massor av saker man kan göra som inte kostar nåt :D
Man kan packa en väska me handduk, badkläder m.m å sticka iväg å bada å sola, man kan ut å gå å bara njuta av värmen å sommaren.
Å när de gäller festivaler så har jag iallafall en klar som jag har fixat gratis :) Eftersom jag ska stå där en dag å göra reklam för Fritidsledarutbildningen så får jag ett gratis festival-pass, för fasen va bra! :D
Å me världens goaste sambo att hitta på massa roliga saker me så kan de bara bli en jättebra sommar i år!
Tjiihoooo! ;)

Min bil är inte lik din bil, för de är en likbil..


Morgonen började ju så bra.. vaknade av solsken å blå himmel men sen så försvann de ganska fort. Alla dessa jäkla moln som kommer å förstör hela tiden. Å nu regnar de visst åxå hör jag. Nu blev de ju inget solande på balkongen som jag hade tänkt mig. Ska jag förbli ett lik hela sommaren eller.. hmm....
Brun-utan-sol, hej på dig - här är jag!!

Puss på er som läser :)

En röd ros till dig..











Jag älskar dig Joakim.
Tillsammans klarar vi allt.
Puss & Kram, Du är underbar..

Facebook is the shit hahaha


 Var ju bara tvungen att lägga till de här som jag har läst i en jobbannons, visserligen för att man ska arbeta med att göra reklam för ett företag men iallafall!! :


MERITERANDE: (bl. a)
En egen blogg
400 vänner på facebook

Hahahaha va fasen att de är bra för att få jobb att man har minst 400 vänner på facebook.. vart är världen på väg..
Visserligen har jag en massa i min vännerlista där, men sen lär dom inte anställa mig iallafall när dom kollar resten av min sida.. :p haha

Utspark & sommarlov


VI har haft utspark för 2:orna i onsdags, å gud va vi var taskiga mot dom :) hehe
Men dom verkade ha roligt iallafall..

Nu är de sommarlov å man är ledig från skolan å vad händer då.. jo självklart vaknar man före 8:a å är hur pigg som helst. Nu är de ju visserligen lördag men jag är ju iallafall ledig..
Men de är fint väder idag så man kan ju alltid hitta på nåt att göra, som att ta en promenad eller sätta sig ute på balkongen när solen kommit dit.. Hoppas att de härliga vädret håller i sig bara!
Det gillar vi!

RSS 2.0