MIN VIKTNEDGÅNG

Har blivit kär på nytt! ;)
I Nutrilett´s Brownie chokladbar. Jag kommer ju aldrig behöva köpa riktigt godis igen :D
Gott å nyttigt.. jag som hade för mig att såna var skittorra å äckliga, men inte dom jag har testat hittills.
Allévo Blåbär/Müssli - Jättegod
Allévo Arrac (Typ som arracsboll) - God
Nutrilett Jordnöt - God
Nutrillet Brownie - Jättegod!

Idag var första gången jag fick höra att de syndes jättemycket i ansiktet på kroppen att jag har blivit smalare.. Jihooo! :D Det går framåt :)
Vikten är ändå fortfarande den samma.. :/

MIN VIKTNEDGÅNG

Har gått ner ett av de två kilona som jag har gått upp... yeeeyyy :)
Mindre portioner å ingen dricka me en massa socker i funkar bra. Har vant mig nu att dricka "bara" vatten trots att man kanske hellre hade valt nåt onyttigare me mer smak ifall man hade varit en liten sticka som vägt 55kg.. :) Men nu när man inte är de så får man vara glad för vatten.

Har köpt en liten påse me naturgodis till Melodifestivalen ikväll. Det är säkert inte så nyttigt ändå me chokladöverdrag m.m men de är iallafall bättre än vanligt godis å man lär väl få äta nåt gott åxå. Kan ju inte sitta å käka knäckebröd (gjorde det igår) varje gång man blir sugen på nåt..
Det måste vara roligt att gå ner åxå, inte en jäkla tortyr :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Jag har inte varit så jäkla duktig dom senaste dagarna...
Sen jag började på praktiken så har de blivit lite skumt me maten.. tänkte vara duktig idag å ta me mig en chokladbar till fritids att äta som mellanmål istället för att äta nåt mer onyttigt där.. men alla ungarna trodde ju att de var godis jag åt på så de blev ett jäkla liv... haha
De gör jag nog inte om.. så de får bli mikroskåpiska portioner av allting istället så länge jag är på praktiken.. å bara pulver hemma.

Har gått upp ca 2kg bara för att jag slarvat.. inte så bra gjort. Men nu ska jag ta tag i de här igen innan de går mer åt fel håll.. Blev svårare än jag trodde me de här å ha praktik samtidigt.. Eller så får jag äta i smyg i köket, för där är de inga barn iallafall :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 20

Vikt:
75kg

Kommentarer: Alltså vad gör jag för fel... Blev så less på de här nu så idag blev de en nachostallrik igen, dock utan ost som sist.. å nu har jag ju börjat käka mat igen så de kanske inte är så fel ändå. Vilket inte kan vara anledningen till att jag inte går ner i vikt iallafall, för jag har testat att gå tillbaka till bara pulverdrinkar för att se om de hände nåt, men de gjorde de inte. Senast jag gick ner hade jag väl ätit nåt halvt onyttigt om jag inte minns fel.

Jaja, jag går ju inte upp nåt iallafall så så illa är de väl inte iallafall. Men jag har tröttnat på att stå stilla!

Men från i morgon å 6 veckor frammåt ska jag vara med en klass me 8-åringar i skolan å sen på fritids, så då lär de nog bli fart :)
Då ska vi bränna kalorier! :)
Men de är fasen bra drygt de här nu....

Ska vara i bra form till jag ska få min klänning till examen sydd! :)
Det är nåt som ger en bra mycke motivation så att man inte ger upp!

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 19

Kommentarer: Vikten har gått upp ett halvt kilo till.. jag fattar inte vad jag gör för fel just nu.. äter jag för lite ändå.. kanske för lite kolhydrater. Läste att utan kolhydrater kan man inte gå ner i vikt.. Får testa de för nu är de ju inte lite drygt..
Men jag har ju inte gått upp nåt över 75kg iallafall, får trösta mig me de :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 19

Frukost: Chokladbar

Lunch: Djävulsgryta, ris och grönsaker (På skolan)

Mellanmål: Två Crisp n´ light (Smörgås)

Kvällsmat: Allévo pulverdrink

Vikt: 74.5kg


Kommentarer: Tjihoo, ett halvt kilo till.Det går neråt nu igen iallafall. Kanske hade ätit lite för lite, eller så tog de bara stopp där ett tag. Har iallafall börjat äta lite vanlig mat nu eftersom man inte kan äta så lite kalorier längre än 2 veckor, som de blir när man bara dricker pulverdrinkar å chokladbarer.
Så nu blir de lite blandat ett tag tills jag har nått 68kg, trodde att det skulle gå fortare men ju mindre man får att ta av desto segare går de ju.. Så nu lär jag nog ha tålamod!

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 18

Vikt:
Fortfarande på 75kg.. :/

Kommentarer: Har blivit sjuk nu åxå, därför har jag inte orkat skriva.. Har väl inte funnits så mycket att skriva heller. Lite störande att jag inte har gått ner ens ett halvt kilo på fem dagar eller vad de är. Men jag har ätit väldigt lite när jag blev sjuk så kanske jag har ätit för lite för att kunna gå ner i vikt. Kroppen kanske har ställt in sig på "sparläge". Inte så trevligt..
Så därför tänkte jag försöka få i mig de jag ska idag får se om de blir någon skillnad.

Har testat båda choklad-barsen (eller hur fasen de nu blir i plural...) och dom var faktiskt goda, kanske för att jag inte förväntat mig så mycke av dom..
Blåbär/Müssli var godast! Den var riktigt god, den andra var Choco/Arrak å den var okej :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Fortfarande dag 15..

Vikt:
Med kläder (långkallingar, jeans, t-shirt å en tjock tröja) 76.5kg. Så vikten borde ligga på 74.5kg eller 75kg.

Kommentarer: Vilken tabbe jag har gjort, upptäckte jag idag när jag var på Ica. Där fanns det hur mycket olika nutrilett-produkter som helst.. Vissa billigare än de jag beställt på internet. Smart jag är! :/
Jaja, nu vet jag till nästa gång iallafall så slipper jag även vänta på en beställning, å kan istället handla allt direkt.
Men de är ju inte varje dag man handlar såna grejer så det kanske man inte tänker på :)
Just den affären har rätt dåligt sortiment av vanlig mat å olika märken, men en massa måltidsersättning å liknande grejer, de hade dom! :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Dag 15

Kommentarer: Börjar bli lite smått jobbigt nu faktiskt! Nu börjar jag bli sugen på vanlig mat igen å de är rätt svårt att hålla sig. Var riktigt "dålig" igår kväll å beställde en tacotallrik.. Dock utan ost å med såsen på sidan om, så jag åt knappt någon sås alls. Lite småtorrt men de var ändå gott, som tur är så hände de inte så mycket med vikten ändå men nu får de vara slut på dom här "snestegen" om jag ska lyckas med min målvikt!
Väntar nu på de jag har beställt från Lifebutiken, å sen tänker jag inte köpa något mer. Då ska jag ha nått min vikt å sen ska jag börja att träna.
Hoppas på att vädret hinner bli lite bättre till dess så att man verkligen får lust att gå på promenader.. kan vara för mycket begärt :)
Har inte hunnit kolla vikten idag, men jag antar att den är ungefär på samma.. får kolla upp det när jag kommer hem.

RSS 2.0