Ett härligt minne..





Äntligen värme


Nu har äntligen värmen kommit på riktigt :) Tror knappast man behöver oroa sig nu för att de ska bli ett bakslag.. eller..
Iallafall så har de till å me varit shortsväder här i Värmland idag ^^
De här har man gått å längtat efter nu i 6 långa månader å äntligen är den här :D
Kul att även folket har tinat upp nu åxå, alla verkar ha fått en rejäl extra dos av energi tack vare att de har blivit varmt igen, de gillar vi! :D Tjoohooo!

Konsten att få en kille att dammsuga -

och dessutom gilla´t! :D

Man ser till att han tror att han är me i Gostbusters..... hahahaha




7 månader

Vi firade våran 7-månadersdag me de vita vinet jag fick i födelsedagspresent av brorsan. Ett utmärkt tillfällle att använda de tyckte vi, å de smakade faktiskt bra :)
Förevigade sista dropparna i en bild..


Kort från grillningen


Helgens grillning: Mysteriet me de två visakorten, en förvirrad taxiresa å två yra höns under samma tak. Hur ska de sluta.. :) hihi
Här kommer iallafall lite utvalda bilder:


      

Grillpartaj

Nu drar jag iväg på grillparty! :) Kameran är me, så får se om man kan få några smaskiga bilder under kvällen.. :)




Pöss!




Rena rama utomlands


Var ute å powerwalka nu ungefär en timme å inte bara att de var varmt som sätan ute... de luktade mat överallt åxå. Kändes som man var utomlands i nån turistort :)
Härligt! Alla börjar grilla här å var, å snart är de sommar =D Längtar till solning å bad, just nu ser man ut som en albino.




Käka bark ut i skog å mark..


De blev en väldigt kort dag i skolan idag, normalt brukar vi inte ha lektioner alls på fredagar. Då har vi hemstudier, vilket oftast eller jag ska nog säga alltid innebär: Ledigt...
Men idag så hade vi information å planering av våra friluftsveckor som vi i grupper har delats upp å ska planera. Jag har hamnat i planering inför Höstvandringen, där man vandrar ihop me nya ettorna ute i skogen. Skitkul säger jag, å är skitnöjd för de var den veckan som jag ville ha hand om.

Imorgon ska vi träffas vi som bor i Kristinehamn å grilla, de gillar vi! :D
Hoppas på lika bra väder som idag, å de ska de ju bli.. eller till å me ännu varmare.
Jiiiiippie för att bo i Värmland ;)





Du&Jag









I´m back!


Nu är vi tillbaka igen från Arvika, å de betyder att lovet nu är slut å imorgon börjar skolan igen... uscha.... känns de lite som just nu, har varit helt underbart me lov å de hade gärna kunnat fortsätta ett tag till. De jag ser fram emot nu är kanothajken om ca en månad, gud så sköj! :)
Å sen är de sommarlov, eller vad de nu blir. Hoppas på att få tag i ett jobb men de verkar inte vara de lättaste i år direkt.
Iallafall så gillar jag Arvika de jag har sett av de hittills, men vem vet om de är en bra stad att bo i... de återstår väl att se. De värsta är att jag har varit helt emot de, inte en chans att jag ska bo där.. har nu börjat att ändra lite åsikt om de. De var förjäkla fint där, till å me finare än här.

Å så ska jag säga Grattis igen till min underbara, goa å snälla partner.... min bättre hälft kan man åxå säga :)
Puss å Kram, nu börjar du åxå bli gammal.. hihi :D




De fina vädret fortsätter.. :)


Kan man bli gladare än när man vaknar upp å kollar ut å de är blå himmel å sol ute idag igen :D
Idag ska vi åka till Arvika, ganska snart går tåget. Ska fira J ikväll för att han fyller år på söndag, så jag har inte tid att sitta här nå mer nu för jag har inte packat än... Kanske är dags att börja tänka på de nu.
Jäkla krångel me tåget då.. fick aldrig nåt sms igår me beställningskoden så att man kan hämta ut biljetterna, så vi fick ringa i morse å få koden via dom. De ordnade ju sig såklart, de gör de alltid :)

Höres!

Puss på er! ;D






Dödskallebild




AV: Viccci
Gjord i Photoshop





Vårpromenad


De fina vädret fortsätter så idag slet jag me mig J ut på promenad, han var inte så jäkla munter över de men han följde me iallafall :) Men de var riktigt skönt så jag tror inte att de var så dum idé iallafall...
Nu måste jag försöka att fortsätta me de här minst varannan dag så man får konditionen tillbaka igen, just nu är väl den som en 70-årings gissar jag på. 10 minuter full fart på idrotten sen är man slut.. de är inte bra. Dags att ändra sig en aning på den fronten..





En massa maaaat




God middag idag blev de iallafall :D Jag lagade wokgrönsaker me kyckling å nudlar.. å sen en massa frukt :) Gott gott. Väntar på lite bilder från fikat som jag inte har lagt beslag på ännu.. men de ska nog lyckas de me.




Födelsedag


Idag kom family över på tårta, eller rättare sagt kommer över me tårta :) Princesstårta är gott som vanligt. Men nu har dom åkt tillbaka upp igen till Sandviken å Hudik igen. De kommer in lite bilder senare idag, för nu ska jag ut å njuta av de härliga vädret som de är även idag me, otroligt att de är soligt i Kristinehamn ^^ Hela första skolterminen regnade ju bort förra året tyvärr. Får hoppas att de blir annat i år.

Pöss!



Mamsen, brorsan å Lasse hälsar på..

Ute vid picasso-statyn..







Jocke (me colaflaska som vanligt..) är inte så road av att vara me på kort :)





Mamma å broder väntar på maten på Mastmagasinet





Lurade Jocke att le tillslut :D





Fick garderober av mamma i födelsedagspresent å Tudor tyckte de var en väldigt bra idé





Jocke monterar sin garderob









Riktig vårstädning


Även görhärligt väder idag åxå :D
Har gjort en rejäl städning nu, känns skönt. Men är ändå inte helt nöjd, de är svårt att få riktig ordning i en etta där de bor två personer me en jäkla massa saker... För mycke saker å för liten yta, men de är mysigt iallafall. Jag gillert!
Om man skulle ta å göra iordning sig själv nu istället.. en bra idé.

Lite uttråkad i de fina vädret


Härligt väder idag!!
Nu kan man snart börja sola lite på balkongen åxå.. slipper man se ut som en zombie så länge till.
Uttråkad är jag åxå just nu, har suttit å grejat lite me en bild me photoshop men motivationen var inte så hög så jag tröttnade rätt snabbt på de. Ska fixa lite inför min födelsedag på söndag, dammsuga lite.. de som är så underbart roligt... hmmm.....
Saknar Jocke åxå å vill att han ska komma hem NUUU!



Puss på er!





Långfredag


Kom just å tänka på vilken dålig koll jag har på påsken, visste knappt vilken vecka de var påsk först men tack vare lovet så fick man reda på de. Vet iallafall att de är långfredagen idag, så imorgon är de påskafton, men ingen påsklunch eller middag blir de inte här.. på sin höjd några ägg :) Men jag å Jocke är två ägg så de kanske räcker bra ändå ;D
Har iallafall ätit påsklunch på skolan. Känns som de är lite onödigt att köpa hem en massa påskmat för två personer.. när man knappt har råd me vanlig mat. Men jag har hört nåt om att mamsen ska komma ner me en skinka.. så vi får hoppas på de då :)




Sova snart


Nu är de snart dags att sova, ville göra ett litet inlägg innan bara. Lite seg sen igår, fast de börjar kännas helt normalt igen. Lite ensamt å tråkigt bara eftersom Jocke har åkt iväg till imorgon, vill att han ska vara här nu..
Blev en hel del Volbeat  me "Still counting" igår.. fast den är ju som allra bäst i början så de blev kanske liteupprepningar av just den delen... Å även lite Mayhem åxå, vilket inte gillades av de övriga :) Hehe.. vi ville ju bara skapa lite Trysil-känsla över de hela... Kul hade vi iallafall, spelade lite COD å Tekken åxå.. Tekken gick sådär kan jag säga... de spelet gjorde mig bara frustrerad, hur svårt kan de vara egentligen.... Däremot COD ägde man på :D Såklart..... (Ända tills man fick lite alkohol i kroppen, då var de kört..)

Nej nu ska jag gå å lägga mig å sova i min sköna säng.
Pöss!





Lov :D


Nu har lovet börjat :D
Frågan är bara vad man ska fylla de me.. för jag hade inte tänkt att bara lata mig utan passa på att vara ute å göra saker. Förutom att man kommer att ta sovmorgon hela veckan såklart..
De här lovet var verkligen efterlängat! Behöver en liten paus från skolan nu, å från klassrummet å bänkarna. Sen kan man komma tillbaka igen me ny energi, kan inte fatta att jag snart har gått två terminer nu.


Hockeykväll ikväll


Ikväll blir de öl å hockey. Ska snart ta min ölkasse å gå till en kompis i klassen å kolla. Får inte glömmas bort att jag är väldigt mycke brynäsare, men ikväll hejjar vi på Färjestad!


Kristinehamn


Var ute på kvällspromenad förut å passade på att ta me kameran å ta lite bilder. Även om de inte är den största eller mest händelserika staden så får man ändå säga att de är fint på många ställen här.







Nu är de vår! :D







Snart är de lov :)


Så fint väder idag, hade tänkt att ta en promenad idag efter skolan men så hamnar man framför lille pärlan å då blir man åxå kvar där. Fattar inte hur svårt de ska kunna vara att ta på sig skorna å gå ut utanför dörren. Datorn förblir ändå stående där den är tills man kommer tillbaka igen...
Ser väldigt fram emot lovet som kommer, bara 2 1/2 dag kvar i skolan å sen är de lov i 10 härliga dagar.
Göööött! :D
Å så fyller man år åxå på de, tror inte jag har nån åldersnoja i år faktiskt.. nej, ser ju ändå ut som 19 så vad gör de, de är ändå ingen som tror på mig när jag säger åldern.
Så på söndag fyller jag stolta 26 år. Hmmm, kändes de så bra de där.. :p




I´m a mobilnörd yes I am :p






Försöker lära mig photoshop...













:p

       








Trysil - Vinterutbildningen 2009


Här kommer några bilder från vinterutbildningen i Trysil, så rolig resa!
Längtade tillbaka en hel del efter att vi kommit hem igen.
Vi gillert! ;)


Tog en bild från sittliften första gången ^^
Stor eloge till mig som vågade mig upp i den där grejen... å sen ville åka igen.. å igen.. å igen... :)


På väg ut på slalom-äventyr me två av lärarna. De andra är Marko, Jocke å Malle.
De var bara vi fyra som följde me, kanske för att resten hade varit me om de tidigare.... :p


Vilar å tar en cola.


På väg nedför


Ute på fjälltur på längdskidor





RSS 2.0