Lite allmänt om diverse saker...

Hemma för att skriva examensarbete i sex veckor, måste säga att det känns underbart! :D
Man kan börja när man vill, sitta hur länge man vill å det bästa av allt: Inga jävla lektioner!! ;D
Å så ligger jag rätt bra till åxå så jag är allt annat än stressad, å de känns förbannat roligt åxå. Vi ska göra en undersökning i valfritt ämne, min undersökning går ut på intervjuer som jag ska göra med 3 olika personer. Hittills har jag hittat två offer... hehe Så helst ska jag få tag på en till åxå :) Har aldrig intervjuat någon förut så de kan ju bli lite spännande :)

Framtiden känns väldigt ljus för en gång skull :)
Om några veckor åker vi upp till Hudik för jag ska få min klänning sydd, som jag tänkte ha på examen. En enkel klänning i någon grön nyans, satin eller nåt liknande tyg. Den kommer att bli så snygg :) Jagar tyg som en galning just nu, verkar inte finnas nån tygaffär i den här stan?? Eller är de jag som är nästintill blind??
Jag är iallafall på jäkligt bra humör å känner en väldig massa glädje i kroppen! Å de var inte igår kan jag säga.... Happy happy :D

MIN VIKTNEDGÅNG

Vilken dag i ordningen de är har jag faktiskt ingen aning längre å de spelar ingen roll längre känns de som. kan äntligen uppdatera min vikt igen.

Vikt: 73kg

Dricker just nu inte någon pulverdrink eller nåt annat sånt, utan har istället fyllt min tallrik med en lagom portion mat å resten MASSOR med grönsaker å de har gett resultat. Inget småätande heller bara mat å inget mer. Äntligen har det hänt nåt, fick stå ut en månad att vikten bara stod still men nu har den äntligen börjat gå neråt igen :)
Eftersom jag har gått å haft ont i halsen i ca 3 veckor å antagligen bihåle-inflammation eller nåt liknande så har jag inte kunnat träna. Annars kanske de har kunnat gå lite fortare. Men just nu är jag nöjd som fasen å de känns riktigt bra!
5kg kvar nu till min målvikt, å äntligen är jag nere på normalvikt enligt BMI :)

MIN VIKTNEDGÅNG

Har inte så mycke att skriva om vikten för den står stilla än.. men däremot så försvinner magen istället :)
Börjar bli dags att börja plocka fram gamla byxor som jag inte har kunnat ha på länge, så de kändes ju riktigt bra när jag upptäckte de förut.
Å nu verkar de som att våren börjar på att komma åxå, skymtar lite asfalt här å där så äntligen börjar de gå åt rätt håll!
Hörde dock att de skulle snöa imorgon.. men jag hoppas på att de blir regn istället, har man tur så håller sig graderna på plussidan. Bara längtar nu tills de blir varmare å man slipper gömma sig i en stor vinterjacka, speciellt när man känner att jackan börjar på att bli väldigt stor.. eller rättare sagt jag krymper inuti den :D

Ännu mera snö :(

Ska de aldrig ta slut på de här snövädret?!! Å nu har jag hört att Ica Maxi´s tak här i Kristinehamn har rasat in åxå. Läskigt me alla tak som rasar in nu, hoppas att dom tar bort snön på vårat lägenhetshus så man inte får sig en otrevlig överraskning.. Å på alla andra hus åxå för den delen. Men de är ju inte konstigt att taken går sönder när de aldrig vill sluta att snöa. De började regna å var plusgrader i slutet på förra veckan så man började få lite hopp om att våren var på väg trots allt. Men dom tankarna kan man ju lägga åt sidan igen. Hade jag varit ledig å haft massa pengar hade jag flytt till nåt land södrut nu! Om de nu går att komma härifrån, dom blir väl tvungna att ställa in flygen åxå på grund av de här vädret :(
Nej nu får de vara slut på snön, å fram me den underbara våren!

Kan ju iallafall glädja mig med min nya frisyr som jag  var å klippte i fredags :)




Å sen ska jag nog fördriva tiden idag me lite olika saker.. T. ex:
* Träna på crosstrainern
* Städa i Baily´s bur
* Spela lite poker
* Ta en varm å härlig dusch :D

Å sen bara vila i soffan å få ny energi till imorgon, för jag känner att de här snövädret tar me sig energin.. :/ Vill bli pigg nu.. Bort me den här jäkla snön NU tack!!


RSS 2.0