Inget hjärta? Rösta blått!

Hjärtlösa människor gör mig förbannad!
Läste på artikeln i aftonbladet om att dom rödgröna leder röstningen just nu.
Hade tänkt att låta kommentarerna vara just för att jag visste att de skulle göra mig upprörd, men J började läsa högt på vissa av dom så det slutade med att jag åxå läste några. Råkade få syn på en kommentar som gjorde mig extra irriterad. Kan nu tyvärr inte hitta kommentaren så att jag kan inte ordagrant skriva av den men de var nåt i stil med: Ska Sverige bli ett bidragsland igen. Då det är fult att arbeta och fint att leva av andra.

Även fler kommentarer som var ironiska och inriktade på att de som har bidrag kommer att få ännu mera pengar om rödgröna vinner valet, å de ska vara något dåligt då eller??


Det är ingen skillnad på folks åsikter om bidrag då rödgröna hade makten sist och sen när blåa vann valet för fyra år sedan! Man vill ju inte leva på bidrag, man jobbar ju hellre och får göra något samtidigt som man åxå då får högre inkomst varje månad, än om man skulle leva på bidrag. Men för dom som blir tvungen att leva på bidrag eftersom det är så hög arbetslöshet och svårt att få tag på jobb måste ju ändå få leva normalt och ha råd med mat! Vad de är för ett smart drag att sänka bidragen för att få fart på folk att söka jobb? Det systemet är bra så länge man håller på dom blåa och saknar hjärta, eller möjligen har ett men det är gjort av sten. Man måste ju få ha rätt till att handla mat och leva ett kvalitativt liv medans man söker jobb. Med dom blåa i makten blir en arbetslös utsatt för dubbel bestraffning. Först arbetslösheten och allt det som medför.. att man bara får nej efter nej hela tiden, och känslan av hopplöshet, och inte nog med då ska man även få så lite pengar på grund av det så det blir svårt att klara att betala räkningar och annat nödvändigt.

Men det är ju härligt att man vet att halva Sverige saknar empati å hjärta!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja eller när det är dags för dejten att gå hem :)

2010-06-10 @ 16:00:20
URL: http://donsueco.blogg.se/
Postat av: Viccci

Haha ja exakt! Bra grej de där :)

2010-06-10 @ 18:02:41
URL: http://viccci.blogg.se/
Postat av: V e v v e A n d e r s s o n ♥

världen är sådan.. tyvärr..



sv; va kul! :D det är en blandis mellan cocker spaniel / labrador :)

2010-06-10 @ 21:03:55
URL: http://vevvz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0